Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MTB-Mostar

156 pregleda · 7 odgovora · otvorena 20.07.2011. u 14:35

Stranicu mozete posjetiti klikom OVDJE.

Stranica je počela sa radom 15/07/2011.
Osnovali smo stranicu zbog zanimanja i ljubavi prema brdskom biciklizmu i biciklizmu općenito. Uvidjevši koliko se zapravo ljudi bavi biciklizmom u Mostaru i okolici, odlučili smo napraviti prvu stranicu vezanu za ovaj sport. Naša želja je da povežemo zaljubljenike ovog sporta i pomognemo u pronalazenju adekvatne opreme, lekcija, ruta(mape), itd. Sve Vaše prijedloge, sugestije, kritike, multimedijske sadržaje i slično mozete poslati na naš kontakt e-mail: [email uklonjen] te ukoliko uvidimo da su korisni bit ce postavljeni na stranicu.

Nadamo se da Vam se sviđa stranica, i da ćete je redovno posjećivati.

Vaš MTB-Mostar.

Stranicu mozete posjetiti klikom OVDJE.

Stranica je na freehost-u i free domeni , sto ce se uskoro promjeniti...Ja sam dizajnirao stanicu i iskodirao je zadjedno sa prijateljem i jos uvjek se malo sporo ucitava. :/
Naziv teme wtf?
font do ku**a glup xD Dobro iskodirano ali ovaj font unisti ljubav prema biciklima XD
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
font do ku**a glup xD Dobro iskodirano ali ovaj font unisti ljubav prema biciklima XD
Pa hajde predlozi nam neki fin font i mi cemo rado promjenit. :)
Fakat je font bezveze, nađi sebi font na 1001freefonts ili tako nešto se stranica zove...
Ostalo je ok ;)
BlackSheepXD je napisao/la:
Pa bar ne furaj tudje =)

http://www.monsterenergy.com/
hahha...pa daj bar nemoj bit glup... zar se ne zapitas da mozda nije slucajno namjerno uzeto ? hahaha. i mozda nam cak bude sponzor. Pozz 9-)
Smito je napisao/la:
hahha...pa daj bar nemoj bit glup... zar se ne zapitas da mozda nije slucajno namjerno uzeto ? hahaha. i mozda nam cak bude sponzor. Pozz 8-)
Ma da, obicno to tako bude...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.