Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Mostar] G.ba Kava By Kordinho

459 pregleda · 9 odgovora · otvorena 08.04.2012. u 21:09

Pozdrav Mostarci

Prosla Tema : http://gamers.ba/forum/10/163102/-mostar-gamers-ba-kava/

Ovo je finalna tema,znaci ovde napisite 100 % ako ce te dolazit a ne na prosloj temi gluposti valjate.Znaci ako nas bude premalo kava će se odgodit al problem sto WOPAAA nece prisustovat jer je on tu jos do Cetvrtka.

Mjesto : Novi Prodajni - oko 15:00

Dan : 9.4.2012 - Sutra.

Znaci tko ce doci moze mi se javit na broj mobitela da se nadjemo i odemo svi zajedno :D

Broj Mobitela : 063/986/899

Ako sam nesto propustio ili vas nesto zanima moze te mi se obratit na Facebook ili msn : [email uklonjen]

Kordinhooooooo ispred GAMERS.ba Mostar kave :D
I da se zna posudio je profil od jednog lika, inače mog prijatelja tkao da nemoj da administracija kažnjava profil ovog lika(comea).

Btw. Planirao sam i ja doći al korda mi brani.
Drugi dan,druga lokacija,hvala.
742 je napisao/la:
I da se zna posudio je profil od jednog lika, inače mog prijatelja tkao da nemoj da administracija kažnjava profil ovog lika(comea).

Btw. Planirao sam i ja doći al korda mi brani.
zaista ne shvatam svrhu tvog posta ? hoces da naglasis da je ovaj neko tvoj prijatelj pa da ga zbog toga administracija ne kazni ? ne razumijem. inace, niko nije nikoga mislio kazniti, samo mi tvoj post nije jasan
IceWolf je napisao/la:
zaista ne shvatam svrhu tvog posta ? hoces da naglasis da je ovaj neko tvoj prijatelj pa da ga zbog toga administracija ne kazni ? ne razumijem. inace, niko nije nikoga mislio kazniti, samo mi tvoj post nije jasan
Pa da nije napisao ja ne bih znao da je posudio profil od jednog lika, inače njegovog dobrog prijatelja tako da ga administracija ne bi kaznila zbog tog lika comea.

Vidiš da je i on planirao doći ali mu korda brani. jbg.
spY je napisao/la:
Pa da nije napisao ja ne bih znao da je posudio profil od jednog lika, inače njegovog dobrog prijatelja tako da ga administracija ne bi kaznila zbog tog lika comea.

Vidiš da je i on planirao doći ali mu korda brani. jbg.
ynao sam da nisi normalan
Admini usrase ionako usranu temu, hah.

Nista druze moj, javi se meni da drugi put dignem temu. Od ovoga cini mi se nema nista.
Dobro, al' što kafa nije vikendom kad su svi slobodni, a ne ponedeljkom,LOL!
vLexinho je napisao/la:
ynao sam da nisi normalan
samo nek je zeleno buraz
ko' casti kavom?? 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.