Sta vi mislite o trenutnoj situaciji u kojoj se mi nalazimo, i o tome kako mi crpimo vitamin D iz '' njihovog sunca''?
Diskusija
Zaključana
Građani BiH smetaju na hrvatskim plažama
738 pregleda · 20 odgovora · otvorena 27.07.2011. u 22:21
Ko im je kriv kad su nam svo more uzeli 
Uz to turisti iz BiH zagađuju more u "lijepoj njihovoj" jer "mokre u vodi, a WC koriste samo u krajnjoj potrebi".
LOL

Uz to turisti iz BiH zagađuju more u "lijepoj njihovoj" jer "mokre u vodi, a WC koriste samo u krajnjoj potrebi".
LOL
Ma to se sad nacionalizam probudio malo, sutra ce reci da nije bilo nista, i tako ce se zavrsiti kao i sve "bure". Ovo su klasicna stranacka prepucavanja, zato sto mi cinimo 40% njihovog turistickog dohotka, to oni dobro znaju. Veoma je glupo otvarati temu zbog "svakodnevnice".
Evo baš čitam komentar dole
Zato ja sam dobrodosao u Crnu Goru...ljudi haman da te izljube od gostoprimstva...austrijski konjusari ZDRAVO !!!
Objasnio lik
Zato ja sam dobrodosao u Crnu Goru...ljudi haman da te izljube od gostoprimstva...austrijski konjusari ZDRAVO !!!
Objasnio lik
Boli me k.
420risk je napisao/la:
ja sam Srbin tako da se ne brinem
Sta mislis da li ima srba u Banja Luci?
Jel vas stid? 
Ali nade se onih, ne znam kako bi ih nazvao pa izvale sarmu, grah usred plaze.

Ali nade se onih, ne znam kako bi ih nazvao pa izvale sarmu, grah usred plaze.
Pa smetamo na plazama zato sto mi ne jedemo u njihovim restoranima, ne kupujemo hranu u njihovim trgovinama itd..
Nego ponesemo iz nase drzave da bi smanjili trosak sami sebi
Nego ponesemo iz nase drzave da bi smanjili trosak sami sebi
Dok je Bosanskih turista, Hrvatska ce uvijek imati zarade, a kad nestane Bosancerosa nema ni turizma u Hrvatskoj
Mah sta drugo ocekivati :/ zbog ovog i ovome slicno i neidem u Hrvatsku na ljetovanje,nego pravac Montenegro =) Ulcinj rulz
Jeftino a i dobro
Jeftino a i dobro
Zato Budva majka. Pet puta je bolja od Makarske. Ljudi u Budvi su vise gostoprimivi nego u makarskoj, plus sto je Budva jeftinija. Nocni zivot strasan tako da vise nikad necu otici u Hrvatsku na ljetovanje. Crnogorsko primorije ftw. i Budva ftw.
Ovakvo mišljenje su uvijek imali samo što su "naši" tek sada to shvatili
Crna Gora, Albanija
Crna Gora, Albanija
oni bi najradije da mi njim pare ostavimo na granici i da se vratimo ćiku
R0bb1 je napisao/la:
Zato Budva majka. Pet puta je bolja od Makarske. Ljudi u Budvi su vise gostoprimivi nego u makarskoj, plus sto je Budva jeftinija. Nocni zivot strasan tako da vise nikad necu otici u Hrvatsku na ljetovanje. Crnogorsko primorije ftw. i Budva ftw.
Upravu si 100%
Ljetovanje-odmor-zabava
Nezelim kada odem na plazu ili hodam po gradu da me neko gleda kao da sam lopov,da dobacuju,da serendaju,zelim kada odem na odmor da uzivam,da ne niko nedira,nedobacuje,nedira,da se provodim na miru (:
cheNga je napisao/la:
Crna Gora, Albanija
Crna Gora, Albanija
Crna Gora, Grcka, Bugarska.
EDIT: Ma kakvo more, Ohrid ftw!
Nas Bosance i Hercegovce,boli briga sto im smetamo
KRY1337 je napisao/la:
Kakva Albanija majketi... Ako su oni gostoljubivi onda ja idem da se samoubijem, 2 puta. Plus sto je i drzava sr***e.
Pričekaj par godina dok se Albanija malo razvije biće drugačija situacija
cheNga je napisao/la:
Crna Gora, Albanija 8)
Crna Gora, Albanija 8)

Zato treba biti pametan i nevjerovati svakome
cheNga je napisao/la:
Pričaš mi za Albaniju a navodiš Bugarsku
Ahaha sto se nasmija, da je doticni ugostitelj, a ne novinar neke popisane novine znas da bi napisao/rekao tako nesto, malo je rec kako mu je krivo. =D
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.