Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija]COD:BO 9.11

242 pregleda · 13 odgovora · otvorena 04.08.2011. u 13:31

Evo igram SP i u ovoj misiji kad ovaj "Mason" bježi iz Pentagona primjetio sam brojeve po zidovima kad se saberu/oduzmu dobije se datum 9.11
Slika koju sam snimio je ova
http://imageshack.us/photo/my-images/232/911y.png/
Kad se sabere 1,3,3,2 dobije se 9
Ispod kad se sabere 4,4,4 i oduzme se ovo 1 dobije se 11
Primjetio sam još brojeva po zidu gdje kad se sabere dobije se 9.11 ili samo gdje u ćošku piše 9.11
Slučajnost

Previse ste paranoicni s tim masonima i zavjerama.

De mi reci zasto si oduzeo 1 a ne dodao?

Sve se moze "nasteliti" da bude 9 11.

I da treba znaciti 9.11 tu je ionako samo da podigne popularnost igri, kao sto je sada.

edit:

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!!

edit#2:

To vam je cisti marketing. Sta vi mislite da njih briga sto cete vi reci da su oni masoni i sta vec. Njima je bitan samo publicitet igre.

Jeste li vi svjesni koliko videa ima po youtubeu o tim stvarima u igrama, i naravno naci ce se oni sto moraju to sami vidjeti i otici ce kupiti igru i to je cilj tih masonskih znakova u igrama.
- Slučajnosti ne postoje !

Nisi trebao dizat temu radi ovog jer pola levata ne zna ni šta predstavlja taj datum (tačnije šta se desilo na taj dan)

Opet kazem nije slučajnost,gaming industrija je u vlasništvu masona (illuminata) kao i filmska a i muzička .

Njihova politika se svodi na to da stvore bolji svijet i da ljude "odmaknu" od vjere !

Mnoge "zvijezde" prodale su svoju dušu da bih bili popularni .

Logično je da će sad,na ovom svijetu uzivat al poslije šta će bit to samo bog zna .
Vidi fakat ... sad sam bas usao u igru da to vidim

Valjda slucajnost jer npr dole ti oduzimas sa 1 koji se nalazi ispred 4 a ne skroz na kraju, znaci nema nekog redoslijeda nego iskombinirano

Naprimjer evo ja sam gore sabrao 3,3 i 1 i dobio 7

Dole sam sabrao 4,4,1 i oduzeo 4 i dobio 5

7.5 i evo sta se sve tada desilo

http://www.scrapbookscrapbook.com/cgi-bin/today1S.pl

Slucajnost?

Takve stvari te ne trebaju cuditi.
Kakva slucajnost
Kao sto Darda gore kaze sve je u vlasnistvu iluminata/masona i to ne samo COD nego mnoge razne igrice

Assasin's Creed

World of Warcraft

Djeco retardirani ste

iMZ jedini ti pametan ♥
Možda slučajno možda ne , oni sve radi da što više prodaju i više zarade .
rade to sve da više zarade?kakve veze nekakvi brojevi u igri imaju veze sa prodajom / zaradom?
E hvala vam sto ste mi popravili dan ...

Drago mi je sto ce se nesto znacajno desiti u svijetu na moj rodjendan (9.11.)..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.