Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Omiljeni lik iz video igre

618 pregleda · 40 odgovora · otvorena 24.07.2011. u 16:40

Pozdrav !

Ipak je ovo gejmerski sajt pa ipak red bi bio da se pojavljuje što više ovakvih diskusija/tema .

Dakle,vjerovatno je nekad bila ova tema al evo pošto smo dobili puno novih članova da otvorim opet .

Tema,vaš omiljeni lik iz video igre(mozete ih navesti više),samo molim vas,preklinjem vas pišite normalne postove,nemoj samo nabrojat 2-3 lika i to je to .

Već stavite ime,zašto baš on,neku sliku,iz koje je igre i tako to,a ja ću se potrudit da kvalitetnim postovima obezbjedim aplauze .

Evo da počnem !

1. Agent 47(Hitman)

Hitman,moj najdrazi serijal,igra Hitman Codename 47 najdraza igra,jednostavno uzivao u svakoj sekundi,nisam igrao ono da sve redom pobijem i to je to već sam znao jednu misliju i po 7 dana igratI.

Nisam gledao da što prije pređem,jednostavno sam proučavao mapu,neprijatelje,štekove i ostale stvari .

Cak sam imao i rokovnik u koji sam zapisivao 'hintove' .

Znači,bio sam opsjednut tom igrom,što se tiče Hitman-a kao lika,jednostavno me je inspirsao,zbog njega se i dan danas šišam na keca 

Volim taj njegov stil,silent,odradi posao niko i ne primjeti .

2. Alex Shepherd (Silent Hill Homecoming)

Alex,lik iz igre Silent Hill,ne znam da li se pojavljivao u prijašnjim dijelovima jer nisam igrao nijedan osim četvorke a on me je baš smorio .

Silent Hill Homecoming,definitivno igra po mom ukusu .

Mozda će vam zvučati ludo al ja sam je prekucao 16 puta u jednoj godini 

Alex je inače vojnik i ono jednostavno dopala mi se njegova hrabrost i odlučnost da spasi svog buraza . (Ovo je zvučalo kao iz osnovne škole lektiru kad prepričavam  )

3. Artyom (Metro 2033)

Ovu igru sam zavolio u kratkom vremenskom periodu zato jer se puno razlikuje od drugih igara koje se svode na isti fol,ovdje je uvedeno nešto potpuno drugačije,potpuno novi sistem .

Lik artyoma je realno urađen,kada iskoči neki zombi ili neprijatelj on se počne tresti ili vrištati od straha (ne kao u nekim igrama gdje on hlado gleda u oči neprijatelju ) .

Toliko od mene,nisam nešto danas raspolozen da pišem al ipak sam odvojio vremena i sastavio ovu temu .

Da čujem vas,i opet ponavljam bez glupih postove !
Tekken - Eddy .

Jednostavno, najjaci lik. Tekken 3 igrica sa njim je bila fantasticna. Jeste da su i ostali dobri likovi, ali ipak ovaj se izdvaja svojom borbom tacnije Break Dance .
Ipak, u novom serialu njega nema, nego njegova cura ili ko vech :] On mi je uvijek bio najdrazi u Tekken - u .
U serijalu Tekken 3 je lik predobar, svojim potezima radi prejake finte koje volim da radim sa njim, zasto ? Zato sto prvo volim Break Dance, a drugo njegov style.
Svaki cast likovima koji su pravili njega i ostale likove. Takodjer mi se svidja i njegova cura koja se takodjer bavi BreakDance - om.

Eto zasto je meni ovaj lik najdrazii .
GTA San Andreas - Carl Johnson; CJ

Jednostavno premoćan lik, premoćna igrica, premoćna in game priča, sve za 10.
Volio sam igrati SA baš zbog ovog lika, da su stavili nešto drugo ne bi se uklopilo, volio sam ubacivati skinove za ovog lika, presvlačiti ga, oblačiti moćnu odjeću i to 

Splinter Cell Double Agent - Sam Fisher

I ovaj lik, a i igrica su mi veoma dragi, puno sam se namučio dok sam je prekucao. 
1.Crash

Lik koji se pretezno pojavio u ps1 i ps2 igrama kao sto su crash bandicoot (ps1), crash warped (ps1) ,crash twinsanity (ps2) itd itd

Moram jos napomenuti kako mi je crash twinsanity omiljena igra na svim konzolama 

2.Spyro

Takodzer lik sa ps1 (pretezno) jer serijali sa ps2 su mu katastrofalni i nedaj boze nikome da ih igra. Njegove igre sa ps1 su Spyro, Spryro gateway to glimmer, Spyro year of dragon.On je jos takozvani brat od crasha hehe xD.

Glavni lik iz igre za PS: Fight Force

Davno kad sam igrao PlayStation imao sam ovu igru i još par, izbor mi je bio loš pa sam najviše vremena provodio za ovom igrom vremenom sam je zavolio i skontao priču a zatim i samog lika snažan, pun akcije jednostavno vrhunski i na neki način stari Chuck.Više ne persiram PS igrice.Igrao sam i Tekken najviše sam volio igrati Eddiem baš kao što Mirnes navodi.Toliko od mene usput odlična tema!

-CJ:

-Carl Johnson lik iz gta San Andreas boss ganga iz LA Grove Street Families.
-Obavlja misije i vraca staru slavu GSF-u..

-Super mario

-Jedini koji se iskreno borio za svoju djevojku 
1.Sam Fisher

Ko što Mučenička Grupa kaže "pokupim robu na ime Sam Fisher, zadavim te s leđa jednim klikom mišem". Pandora Tomorrow i Chaos Teory su ono bili djelovi OK, dok nisam zaigrao Double Agent, tu su već ubačene emocija u igru, Sama niko ne benda izgubio kćerku, shvati da je samo mašina koja ubija i sam odlučiš hoćeš li raditi za NSA ili JBA. Kao šlag na tortu dolazi Conviction Sam Fisher se vraća jači nego ikad želi da se osveti znači najjača igra koja postoji... i naježim se na onom djelu kad sazna da je onaj crni čiča to sve uradio pa kad spusti glavu i na zidova tamo ono piše Frendship i ostalo najjači dio.. Sam je za mene legenda. !

2. Nero

Najljepši mother fucker u svijetu gejminga.  Volio bi da izgledam kao on... Njegov stil, kako zajebaje one demone oplačem i nenadjebivi Devil Bringer. U DMC dirljiv trenutak je kad zada da bi postao Demon samo da odbrani curu, mada je mogu ljepšu naći.
JIN KAZAMAAAAAAAAA

~ CJ jedan od najznacajnijih likova mojeg ''gaming djetinjstva''

~Crash nekako mi se svidja nemam neki poseban razlog

~Ezio Auditore da Firence od ovih ''novijih'' igrica najdrazi ubjedljivo ♥

~May- Pokemon

~Jos neki likovi iz tekkena 
Dante - Devil May Cry

Tyler Wells - Sniper:Ghost Warrior

---------------------------------------------------------------------------

@miire Capoeira ne Brake Dance hahahah
miire je napisao/la:
Tekken - Eddy .

Jednostavno, najjaci lik. Tekken 3 igrica sa njim je bila fantasticna. Jeste da su i ostali dobri likovi, ali ipak ovaj se izdvaja svojom borbom tacnije Break Dance .
Ipak, u novom serialu njega nema, nego njegova cura ili ko vech :] On mi je uvijek bio najdrazi u Tekken - u .
U serijalu Tekken 3 je lik predobar, svojim potezima radi prejake finte koje volim da radim sa njim, zasto ? Zato sto prvo volim Break Dance, a drugo njegov style.
Svaki cast likovima koji su pravili njega i ostale likove. Takodjer mi se svidja i njegova cura koja se takodjer bavi BreakDance - om.

Eto zasto je meni ovaj lik najdrazii .
Jao, jao, kad se okrenem na ruke sa njim, rodjak pi**i, 'oce da me ubije 

Sto se tice mog omiljenog lika to bi bio CJ iz GTA SA, jednostavno tu igru sam igrao najvise u zivotu, oko godinu dana mislim, prvo prelazio misije jedno 3 mjeseca, kasnije free room, nevjerovatna zabava, evo opet sam se sad vratio radi mp-a.

big smoke brat

i ovaj 
Moj najdraži lik iz video igre je definitivno ovaj :

Super Mario, lik iz prve konzole koje sam igrao i uvijek će mi ostati najdraži  
Lijepa tema 

Bez razmišljanja Ezio Auditore.Prejeben lik.
Bahatost i arogancija ♥

Ubjedljivo najjači lik ikad , ubij ga kolko hoćeš put , opet će doć na isto mjesto kljucat beton.
I... I... I want to become a star of Twisted Metal!

Your wish will be granted.

C.A.L.Y.P.S.O.

Zašto je on najbolji?

Jer vozi *ebeni NUKLEARNI KAMION!
Trenutno jedan jedini :

1. Isaac Clarke - Dead Space

2. Cpt. John Price - CoD MW/MW2

3. Ezio Auditore - Assassins Creed 2

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.