Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 15 bodova

Preporučite mi igre

190 pregleda · 3 odgovora · otvorena 05.02.2013. u 15:49

Odmah na početku da kažem da sam pročitao zadnjih 20 ovakvih tema i 99% takvih jeste preporuka igri za neke slabije računare, samim tim neke stare, stare igre. Pošto znam kakav je portal, kakvi su korisnici, neću ovdje ostavljati konfiguraciju iz dobro poznatih razloga(ako Vas već toliko zanima, imate profil). Trebaju mi neke igre "koje se ne smiju propustiti", nebitno koji žanr. Do sada sam igrao : Far Cry 3, CoD BO II, Dishonored, Skyrim, Assasins Creed III, Hitman Absolution, Borderlands 2, Prototype 2, Battlefield 3. Preferiram FPS igre, ali kao što rekoh žanr i nije toliko bitan. Ko mi sastavi tu neku listu, dobija ove bodove 

I da, razlog zbog čega sam digao temu je taj što ja u zadnje 2 godine nisam pratio izlaske novih igara, tako da ne znam šta valja, a šta ne(zadnje što sam igrao je CoD WaW, Prototype 1 )
Rješenje
Sniper Elite v2
Just Cause 2
Skyrim V
Dead Island
GTA IV
COD BO2
F.E.A.R. 3
RAGE

Eto neka moja lista 

EDIT:

Evo još nešto što sam se sjetio

I am Alive
Alan Wake
Max Payne 3
Mass Effect 2 i 3
Street Fighter X Tekken
F1 2012 ( ako voliš formule )
TDU 2
Euro Truck 2
Amnesia The Dark of Descent
Batman: Arkham Asylum
Crysis 2
Civilization V
Left 4 Dead 2
The Walking dead Game
DmC
MoH Warfighter
Dead Space 3
Saints Row The Third
Portal 2

Post dobio aplauz od DZAVID

Max payne 3, po mnogima zahtjevnija igra od FarCry 3/AC 3, također must play je Sleeping Dogs, odlična igra sa prelijepom grafikom, nešto kao GTA: SA, samo što je grafika 3x bolja, a radnja se dešava u Kini. Preporučio bih ti i NBA 2k13, posebno ako voliš košarku, igra je previše moćna, posebno career mode. Ako ti ovo nije dosta, citiraj/inbox, imam još par igara ako ti se ove ne svide.
Chivalry Medieval Warfare , po meni prejaka igrica...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.