Odmah na početku da kažem da sam pročitao zadnjih 20 ovakvih tema i 99% takvih jeste preporuka igri za neke slabije računare, samim tim neke stare, stare igre. Pošto znam kakav je portal, kakvi su korisnici, neću ovdje ostavljati konfiguraciju iz dobro poznatih razloga(ako Vas već toliko zanima, imate profil). Trebaju mi neke igre "koje se ne smiju propustiti", nebitno koji žanr. Do sada sam igrao : Far Cry 3, CoD BO II, Dishonored, Skyrim, Assasins Creed III, Hitman Absolution, Borderlands 2, Prototype 2, Battlefield 3. Preferiram FPS igre, ali kao što rekoh žanr i nije toliko bitan. Ko mi sastavi tu neku listu, dobija ove bodove 
I da, razlog zbog čega sam digao temu je taj što ja u zadnje 2 godine nisam pratio izlaske novih igara, tako da ne znam šta valja, a šta ne(zadnje što sam igrao je CoD WaW, Prototype 1
)

I da, razlog zbog čega sam digao temu je taj što ja u zadnje 2 godine nisam pratio izlaske novih igara, tako da ne znam šta valja, a šta ne(zadnje što sam igrao je CoD WaW, Prototype 1
)