Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Assassins Creed III install

163 pregleda · 14 odgovora · otvorena 26.11.2012. u 21:22

Pozdrav dobri ljudi,

vidim da ih dosta ima problema sa instalacijom AC3, evo imate na mom kanalu video kako ga instalirati, uskoro stiže i gameplay.

http://youtu.be/MGQ7SKpDzcI

Sad mi recite (ovi što igraju) kako vam se čini igrica, koja je vaša ocjena?
Dvoumio sam se između Hitman i AC3, na kraju me više privuk'o AC3, naravno i Hitman planiram igrati, ali ima zime :)
AC 3 me je malo razočarao, predpostavljam zato što sam fan renesanse i teorija zavjere. Ali sve u svemu 3.5/5
Citam da je veliki problem neoptimizirani Boston. Igra radi normalno a onda kad dodjete u Boston igra pocne lose raditi. A sa slabijim konfigracijma je i neigriva .

Inace igra nije nesto Bog zna sta zahtjevna (The Witcher 2, Battlefield 3 . . .)

Ja cekam novu konfu pa cu ga onda zaigrat. Mozda ako se ne uspujem strpit do tad i zaigram samo radi price.
U mene je dobro radilo sve ali kada sam s Connorom dosao u Boston po drugi puta (onda kada postane Assassin) laga nenormalno tj. neigrivo je.Cekam neki patch.
dzelo je napisao/la:
Citam da je veliki problem neoptimizirani Boston. Igra radi normalno a onda kad dodjete u Boston igra pocne lose raditi. A sa slabijim konfigracijma je i neigriva .

Inace igra nije nesto Bog zna sta zahtjevna (The Witcher 2, Battlefield 3 . . .)

Ja cekam novu konfu pa cu ga onda zaigrat. Mozda ako se ne uspujem strpit do tad i zaigram samo radi price.
Taj problem se kod mene ne dešava, sve radi normalno.

Da koristi frostbite 2 kao BF3 bila bi zahtjevna :)
darker10 je napisao/la:
U mene je dobro radilo sve ali kada sam s Connorom dosao u Boston po drugi puta (onda kada postane Assassin) laga nenormalno tj. neigrivo je.Cekam neki patch.
Također jarane, sve radilo tad, al kad on postane assassin, sequence 6, unplayable
Sta je samnom koji imam XP ne mogu da instaliram AC3, odnosno instaliram ga ali nažalost izbacuje da dll fajle nisu uredu te da ne mogu pokrenuti igricu, vec sam pokusavao da fixam dll fajle ali uvijek isti problem?

Slična situacija je sa igrom Black Ops nju instaliram kopiram krek udjem u igricu i crn mi se ekran pojavi te izbaci da mi fali dll falji, racunar mi je solidan moze da pokrene obe igre, ako ko ima iskustva neka se javi i da li ustvari uopšte moze na XP da se pokrenu ovakve igre ili moram imati Windows 7.

MOLIM VAS DA NEKO POMOGNE
TWISTTER je napisao/la:
Sta je samnom koji imam XP ne mogu da instaliram AC3, odnosno instaliram ga ali nažalost izbacuje da dll fajle nisu uredu te da ne mogu pokrenuti igricu, vec sam pokusavao da fixam dll fajle ali uvijek isti problem?

Slična situacija je sa igrom Black Ops nju instaliram kopiram krek udjem u igricu i crn mi se ekran pojavi te izbaci da mi fali dll falji, racunar mi je solidan moze da pokrene obe igre, ako ko ima iskustva neka se javi i da li ustvari uopšte moze na XP da se pokrenu ovakve igre ili moram imati Windows 7.

MOLIM VAS DA NEKO POMOGNE
pa normalno da ti izbacuje d3dx.dll fajl errore jer za AC i blrek ops treba minimalno DX10,XP je ogranicen do DX9c

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1314&game=Assassins%20Creed%203

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3685&game=Call%20of%20Duty:%20Black%20Ops%202
Ja sam krenuo igrat i dosao sam do sume i igra je odlicna
grafika veoma dobra a nije ni zahtjevna igra
Dosao do sequence 10 , nestalo mi struje bilo u gradu i morao poslije raditi system repair pa neznam jel mi obrisalo save game, programe kao ps i sv je obrisalo one fajlove za pokretanje :S kao i igru nfs world, dosao do one misije na brazilskom boxing stadijumu, cak stavise odusevljen sam sa igrom, bez laga fps negdje oko 25-30, kad sam u bostonu ili NY fps na 21-22
Sa AC3 nemam nikakvih problema, ne znam koju ste verziju igre skidali meni je SKIDROW. Nema opadanja fps-a i takvih stvari kod mene.
Veliki pozdrav za sve fanove ove igrice

Prica je pogodak,meni se igra izuzetno dopada,al me ovaj BOSTON ubi u pojam...

Neverovatno kako stopa igrica,nemam neku konfiguraciju,ali svaki deo do sada sam bez problema igrao... Ovo je nemoguce igrati... Ali dobro,prezivecemo i taj Boston,pa ce ici fino..

Ocena za igru 4/5
pajamastyle je napisao/la:
Sa AC3 nemam nikakvih problema, ne znam koju ste verziju igre skidali meni je SKIDROW. Nema opadanja fps-a i takvih stvari kod mene.
ja skinuo od 5gb normalan fps ! i sve
Ako vam je graficka Nvidia i ne bi trebalo biti problema.Samo citam da se zale ljudi sa AMD-ovim karticama.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.