Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba bug fixes

2.514 pregleda · 22 odgovora · otvorena 11.07.2011. u 17:24

Pozdrav ako nije problem postenim korisnicima da mi proslede sve bugove, greske, ideje, zamerke itd putem ove teme, a ozbiljnije "hack" stvari meni putem pm-a pa da probam fixati

Bice i nagrada kad se sve fixa

Fixed

- Zadnji login i oznaceni spameri

- U profil dodano za koliko ban istice profilu

- Nova vijest software bug popravljeno

- Na pocetnoj dodano zadnjih 15 odgovora

- Na forumu dodano da se admin postovi razlikuju od drugih postova

- U profilu mozete viditi datum registracije, kod nekih profila je netacno jer dok je bio stari gamers neko je pokvario registracijski datum.

- Fixed download sekcija
Načitao sam se dosta ovih prijedloga i evo šta je po meni najvažnije, odnosno šta bi bilo najzanimljivije - da se dobije notifikacija kada neko ošamari naš post ili nam da aplauz, samo notifikacija bez toga da se doda na profil kao što je reaveNz predložio.

Moj prijedlog ;
Kada dobijemo opomenu od nekoga da možemo vidjeti razlog te opomene.. Kao kada smo banovani pa u razlogu piše ( npr. spamanje po forumu ). Znači kliknemo na riječ >Opomena< i ispod nam otvori padajuću listu s razlogom svake opomene, i username-om admina/gmoda koji nas je opomenuo.. Tako će svi znati zašto je neko dobio opomenu, od koga i kada pa neće moći lagati.. (npr. prijava za moderatore, prijavi se neko s 3 opomene i kaže da ih nije zaslužio i nema pojma otkud mu te opomene )..

Također za banove da se vidi kada, od koga i s kojim razlogom je neko banovan čak i onda kad mu ban istekne ( kao na gatheru..)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.