Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Najbolji podforum i moderator na GAMERS.ba

468 pregleda · 26 odgovora · otvorena 12.07.2011. u 18:20

Zdravo svima. Otvaram jednu vrstu diskusije kako bi svi zajedno mogli iznijeti svoja mišljenja na temu: Najbolji (ili najkvalitetniji, kako hoćete) podforum na GAMERS.ba portalu.
Dakle, g.ba posjeduje mnogo kvalitetnih (i kvantitetnih) foruma. Isti nude koliko-toliko zanimljiv sadržaj korisnicima sajta i mogućnost pisanja postova/otvaranja tema, naravno u skladu s pravilima.

Također, mnoge od njih uređuju Moderatori (osobe bez kojih forum ne bi bio to što jeste) i koji se trude da učine svoj pdf što boljim, kvalitetnijim i popularnijim, barem na gamers-u. Prošli smo mnogo konkursa na kojima je izabran određeni broj moderatora. Neki su bili dobri, neki nisu, ali su se svi trudili da dođu do svoje pozicije (ukoliko nisu imali štelu, podrazumjeva se - nhf).

Cilj današnje teme je da iskažete vaše mišljenje/stav o podforumima na gamers.ba, izjasnite se koji vam je najbolji i najkvalitetniji i odaberete moderatora koji, po vama, najbolje obavlja svoje dužnosti i radi na poboljšanju pdf-a o kojem se brine. Sve postove potkrijepite argumentima, činjenicama i(li) statistikom. Nemojte samo, primjera radi, napisati ime podforuma i nick moderatora. Temu sam i napisao u želji da svi čujemo vaše mišljenje.

P.S. Stavio sam i anketu s najpopularnijim odjelima gamersa, tako da možete i glasati. Ugodna diskusija.^^

Također se nadam da tema ne krši bilo koji vid pravila (ako da, sry)...
Podforum: Fan Art

-Po meni je dosta aktivan podforum uvijek su neka takmnicenja itd..

Moderatori:

- Archie
- Kayoty
Podforum gluposti,moderator SIDER
Najbolji podforum je "FanART", zbog toga jer tu ima najmanje spama. U podforumu Counter-Strike dnevno se otvori previše tema, a većina je neki spam; kako riješiti ovaj problem; ne radi mi steam etc. Nije ti sve do moderatora, nego i do korisnika.

- Moderatori

DAN1 - Dečko je odavno moderator, i stvarno se trudi da poboljša GAMERS.ba. Ima dosta tutorijala, a zna sve o moviemakingu, i svakodnevno pomaže.

KajotY - Nije dugo moderator, ali prije nego je postao moderator, redovno je dizao SotM i druge konteste. Uvjek mu se možeš obratiti za pomoć.

skile - Ima moderatora isto koliko i KajotY, ali pomaže od kada je na GAMERS.ba. Uvjek je tu, i možeš mu se uvjek obratiti, i uvjek će odgovoriti.

archie - Najduži moderator u FanART podforumu. Nema se šta reći za njega.

Ima tu još njih, neki od njih su eNta, aTiLa i drugi.

Od Global Moderatora su svi aktivni, koliko toliko.

Toliko od mene
skile - najstrucniji
killaor - najnormalniji i najneiskompleksiraniji
codex - najfilozofniji
vlex - cudak ali dobar:d
alienzz - najljepsi

kajoty,murilo,dani,enta,archie svi su oni dobri
Najbolji podforum: Fanart

Razlozi su svima jasni. Najaktivniji podforum na sajtu, svako dnevno se održavaju neka takmičenja, redovno se update sa novim TUT, temama koje pomažu ovom podforumu.

Najbolji moderator: KajotY

KajotY, zato jer sam izabrao za najbolji podforum fanart a on najviše učestvuje u poboljšanju ovoga podfurma. Takođe ima tu još aktivnih moderatora kao što je archie, codex ( DOTM ).
Bio sam najbolji poster, a onda sam postao moderator..
Najbolji podforum : Coffe Shop
Najbolji moderator : Dino ( Alienz )
Najbolji podforum izuzev ovih gore je Software i Konekcije.
Najbolji mod je skile.
Najbolji podforum: FanArt ♥
Najbolji moderator: Svi rade svoj posao kako treba i mogu reći da nemam zamjerki svi su dobri.
Najbolji podforum : COFFE SHOP , ralzog : Najzanimljivije stvari su u tom podforumu , ima dosta pametnih stvari , nisu glupe teme .

Najbolji mod : KillaOR : Momak je uvjek tu , aktivan je i normalan.

Od global modova : 100KA , uvjek kad sam imao problem njemu se obratim , momak je uvjek tu i želi pomoć , nije tipa onih ti im pošalješ poruku a oni misle da su prevažni ili da su neke SVETE OSOBE ako su modovi ili admini .

p0z
skile - najbolji na g.ba :D kao sto onaj kaze najstrucniji, najvise pomaze, odgovori uvijek na pm :) ne lupa gluposti .. (Y)
Podforum: Fan Art - Uvjek ima neka zanimljiva tema, PIC, TUT, contest, riznica itd.
Moderatori: KajotY

A sto se tice najboljeg moda G.ba portala onda je to definitivno SKILE
Ne razumijem zašto samo ta tri podforuma ?

Anyway,podforum u kojem najviše vremena provedem je Gaming Movies pa mi je tako i najbolji moderator Mirre aka Dan1 .
Lik je uvjek tu kada treba pomoći plus nikad nije prekršio neko pravilo a to se znalo dešavati nekim članovima administracije .

Dalje,smoki je bio odličan moderator i jako mi je zao što je quit-ao,najviše je učinio za Fan art podforum ali dobro tu su kajoty i archie i oni takođe obavljaju svoj posao odlično .
Ne znam za scandal-a al rijetko vidim da išta radi,totalno je neaktivan nekad uđe podjeli aplauz/šamar i to je to .

Evo da iskoristim priliku i da pohvalim global modove,ono bez ulizvanja nekog al svi obavljaju svoj posao odlično,mada eto bilo bi extra da se vrati reLo pošto bez njega sajt više nije isti
najbolji forum je po meni fanart, zna se red, pravila i sve se zna , moderator kajoty i bivsi smoki , uvijek tu da pomognu bez obzira na sve
Darda je napisao/la:
Ne razumijem zašto samo ta tri podforuma ?

Anyway,podforum u kojem najviše vremena provedem je Gaming Movies pa mi je tako i najbolji moderator Mirre aka Dan1 .
Lik je uvjek tu kada treba pomoći plus nikad nije prekršio neko pravilo a to se znalo dešavati nekim članovima administracije .

Dalje,smoki je bio odličan moderator i jako mi je zao što je quit-ao,najviše je učinio za Fan art podforum ali dobro tu su kajoty i archie i oni takođe obavljaju svoj posao odlično .
Ne znam za scandal-a al rijetko vidim da išta radi,totalno je neaktivan nekad uđe podjeli aplauz/šamar i to je to .

Evo da iskoristim priliku i da pohvalim global modove,ono bez ulizvanja nekog al svi obavljaju svoj posao odlično,mada eto bilo bi extra da se vrati reLo pošto bez njega sajt više nije isti
Ova 3 podforuma sam onako stavio u anketu. Vi naravno možete odabrati i druge podforume, izuzev navedenih za glasanje. Ovo sam samo stavio najaktivnije (što ne mora značiti da su kao takvi i najbolji).
Po meni najbolji podforum je FanART.

FanART je najbolji iz razloga što bukvalno nema spama, prije je bilo dok nije uvedeno pravilo da pored zvjezdice mora se dodati i obrazlozenje, najaktivnijij je iz razloga sto se svakodnevno dizu PIC teme, a i nema mjeseca koji nije obiljezio neki contest. (thumb up moderatorima)

Najbolji moderator ? Khm... To ne mogu reci, svi su dobri na svoj nacin, jer da nisu, ne bih bili na pozicijama na kojima su sada.
Svako se trudi da svoj podforum odrzava u najboljem svijetlu i da prikaze zapravo da je zasluzio tu poziciju. Negdje ima moderatora koji sami uz gmodove i admine vode svoj podforum(kao skile, koji za sada obavlja svoj posao jako dobro), dok ima moderatora koji obavljaju svoj posao zajedno sa svojim kolegama tj. jedan podforum ima vise moderatora. Tako da je jako tesko izabrati pojedinca, ali eto, ako moram neka bude to SKILE.
Najbolji Podforum je definitivno FanArt

Uvijek se ima nesto raditi, contesti, sotm itd pa onda ova FA Riznica tu jedni drugima pomazemo, jedan zatrazi neki rad sig avatar bilo sta drugi mu uradi, pomogne itd pa onda ovi vise sto su skilled u ps-u i ostalim programima rate tutove za ove slabije da se i oni sto bolje prilagode svom programu itd

to je to sto se tice podforuma a za najboljeg Moderatora KajotY jer lik stvarno vodi racuna o svakoj svojoj temi, contestu, bilo cemu sta organizuje

isto tako nemam primjedbi ni na ostale modove,admine itd svi sad rade odlicno svoj posao ♥
Možda si mogao tu uvrstiti podofum Gaming movies pa bih ja rekao da je miire jedan od najboljih moderatora. A od ovih što su ti biram podforum Counter Strike a moderatore miireta i entela

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.