Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba Premium

295 pregleda · 12 odgovora · otvorena 12.07.2011. u 11:19

Jucer sam poslao poruku za premium na broj 091810400
sa tekstom GAMERS i nisam dobio uzvratnu poruku sa kodom .... kako se to moze rijesiti da dobijem uzvratne poruke .
Prije nego sto ista uradis na g.ba ili postavis temu ili nesto, pogledas imal neko slican problem a ne omda postavljat temu -.-

Zadnjih sedmicu se par momaka zalli kako nije dobilo kodove i da si imalo pametan bio ne bi slao poruku, al' jok oci ti poletile za jadnih 20 bodova -.-
NEENYA je napisao/la:
Prije nego sto ista uradis na g.ba ili postavis temu ili nesto, pogledas imal neko slican problem a ne omda postavljat temu -.-

Zadnjih sedmicu se par momaka zalli kako nije dobilo kodove i da si imalo pametan bio ne bi slao poruku, al' jok oci ti poletile za jadnih 20 bodova -.-
sta ti ba pricas cuj za 20 boba -.- mozda hoce da kupi premium jer nema skinova pa hoce,mozda i zbog boba nikad se ne zna ali nije tvoje da raspravljas zbog cega on hoce da kupi premium.I da niko od admina nije digao temu prije za premiume tek su juce ovo stavili da nema raspolozivih kodova

Post dobio aplauz od vLexinho

unreal je napisao/la:
sta ti ba pricas cuj za 20 boba -.- mozda hoce da kupi premium jer nema skinova pa hoce,mozda i zbog boba nikad se ne zna ali nije tvoje da raspravljas zbog cega on hoce da kupi premium.I da niko od admina nije digao temu prije za premiume tek su juce ovo stavili da nema raspolozivih kodova
Stavio sam ja da nema raspolozivih kodova jer vec par dana ne dolazi ljudima povratna poruka, probacemo fixati jbg ako nije do telekoma
vLexinho je napisao/la:
Stavio sam ja da nema raspolozivih kodova jer vec par dana ne dolazi ljudima povratna poruka, probacemo fixati jbg ako nije do telekoma
A sta ce biti sa ovima koji su poslali kodove ? Tj poruku za kod
unreal je napisao/la:
A sta ce biti sa ovima koji su poslali kodove ? Tj poruku za kod
Ne mogu nikako znati ko je poslao a ko nije jer se ne pojavljuju brojevi telefona u bazi .
vLexinho je napisao/la:
Ne mogu nikako znati ko je poslao a ko nije jer se ne pojavljuju brojevi telefona u bazi .
Kako se ne pojavljuju?
Importaj ti par kodova bez broja, i pusti da rade
Ja hocu svoj premium a vi vidite sta cete i kako :D
je napisao/la:
Ja hocu svoj premium a vi vidite sta cete i kako :D
Eliu kod il' će bit problema.
Pa ako ništa mogli ste takvu temu staviti u zanimljive ... 
I ja sam prije neki dan poslao 2 poruke i nista nije doslo :S
Ja godinu dana skupljao za premiuma i jadnik posalje kod kad nema 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.