Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Premium Problem

133 pregleda · 11 odgovora · otvorena 23.07.2011. u 19:19

Prije nekih 5 minuta sam aktivirao Premium, tj. poslao poruku na broj koji je u Shopu, te dobio povratnu poruku sa kodom, te sam ukucao kod i kada sam kliknuo aktivacija samo se refreshovala stranica i nije se ništa desilo. Molim administraciju da mi pomognu oko ovog problema... :*
Premium ne radi, to je vLex reko davnih dana.
Obrati se ovom momku:

http://gamers.ba/profil/vLexinho/
Prati malo teme. Premium ne radi, nadam se da se radi na njegovoj popravci.
Trenutno se fixa premium. Uskoro će proraditi.

Editovati ću post, tako da svi znate.
Al' sad u shopu vise ne pise ono "Trenutno nemamo kodova" vec pise broj na koji da posaljem, i ja posaljem jer sam mislio da se popravilo...
NackyOwnage je napisao/la:
Al' sad u shopu vise ne pise ono "Trenutno nemamo kodova" vec pise broj na koji da posaljem, i ja posaljem jer sam mislio da se popravilo...
Jel ovo tvoj broj

0038761549266 ?

Ako jeste jos stojis na pendingu, ako ti ne dodje za 10 min javi se da ti dodam free premium, fixamo premiume bice gotovo danas-sutra

Mada mozete kupiti premium bez problema na broj u shopu ako vam ne bude dosao kod ostavite mi na PM broj telefona ja cu vam dodeliti
vLexinho je napisao/la:
Jel ovo tvoj broj

0038761549266 ?

Ako jeste jos stojis na pendingu, ako ti ne dodje za 10 min javi se da ti dodam free premium, fixamo premiume bice gotovo danas-sutra :)

Mada mozete kupiti premium bez problema na broj u shopu ako vam ne bude dosao kod ostavite mi na PM broj telefona ja cu vam dodeliti :)
Jeste, to mi je broj, poslao poruku prije nekih 7-9 minuta, nezz tacno... Unaprijed hvala!
je napisao/la:
Kunem vam se ja prije 15ak dana poslao poruku i to nista..
Naruzio sam vladu zbog toga kad juce ili prekljuce ujutru mi dosao code haha,kasni samo 15ak dana
hoćeš free premium?
je napisao/la:
Naruzio sam vladu zbog toga kad juce ili prekljuce ujutru mi dosao code haha,kasni samo 15ak dana :D
čuo sam da ti i u male kasni 15-ak dana
vLexinho je napisao/la:
Jel ovo tvoj broj

0038761549266 ?

Ako jeste jos stojis na pendingu, ako ti ne dodje za 10 min javi se da ti dodam free premium, fixamo premiume bice gotovo danas-sutra

Mada mozete kupiti premium bez problema na broj u shopu ako vam ne bude dosao kod ostavite mi na PM broj telefona ja cu vam dodeliti
Ja sam na kontestu dobio premium (retro wallpaper contest) i imao ga 10-ak dana , i onda je nestao :O . Trebao sam ga imati jos max 20 dana , a nisam
je napisao/la:
Naruzio sam vladu zbog toga kad juce ili prekljuce ujutru mi dosao code haha,kasni samo 15ak dana
I ja sam tako prije 10 dana poslao ,dosao mi jucer ukucam kod dobijem premuim ,nakod 2 min nema ga nikako .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.