Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Ljetovanje

466 pregleda · 50 odgovora · otvorena 04.07.2011. u 03:12

Nešto me potaklo da razmišljam o trenutnom stanju u svijetu, ne znam ni sam što. Ratovi, glad, bolesti, zavjere... Ne stvarno, dosadno mi, pa reko da otvorim temu o ljetovanju. Uglavnom, gdje planirate, šta planirate? Neki otok, ili nešto slično? Ili nolajf po čitav dan? Uglavnom, tema o tome kako ćete provesti ljeto. :D

evo nekog plana (plan se počinje sprovoditi u četvrtak):

-Makarska sa prijateljima (2 il' 3 dana)
-Mostar
-Zagreb
-Mostar
-Split
-Brač
-Bijeljina
-Mostar

:P
Sjest u voz do ploča , i onda Gradac , Trpanj sve za 15 km :D
Posao, bazeni , parkovi, ako se sta para skupi barem 300km na Zrce6 dana dolazi tiesto bla bla i tako
Trenutno sam u Njemackoj, 12. se vracam u Mostar onda kafe, pripremanje za popravni i to je to.
Idem 2 nedelje na more, e sad ne znam tacno gde, nakon toga 1 nedelja bootcamp kod prijatelja u vikendici, spremamo se malo za turnir, ostatak vremen provodim sa prijateljima, igramo kosarku, pijemo i tako to
Kuća, panonsko jezero, fudbal i tako to, malo rekreacije nikad ne škodi .
Kuci sa rajom po gradu,bazenima,kaficima itd 9-)
Au, ove godine smo isplanirali fino. 15.tog polazak autobusom. Destinacija Makarska. Placanje sobe po danu 12 KM. Ostajemo 6/7 dana. Prvi put kolektivno na more sa ovom blizom raljom xD.
smoki je napisao/la:
Au, ove godine smo isplanirali fino. 15.tog polazak autobusom. Destinacija Makarska. Placanje sobe po danu 12 KM. Ostajemo 6/7 dana. Prvi put kolektivno na more sa ovom blizom raljom xD.
12KM po danu? :S daj broj tih apartmana, čega već
epicfail je napisao/la:
12KM po danu? :S daj broj tih apartmana, čega već
Rekao sam gore, preko stele nasli. Ne placa zena porez, a prijateljica je od mame od jednog mog prijatelja. Kuca do plaze xD.

Minimalno sam nasao 10eura normalnim putem, kod onih nana.
smoki je napisao/la:
Rekao sam gore, preko stele nasli. Ne placa zena porez, a prijateljica je od mame od jednog mog prijatelja. Kuca do plaze xD.

Minimalno sam nasao 10eura normalnim putem, kod onih nana.
De i meni našteli to xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.