Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija] Ljetovanje

466 pregleda · 50 odgovora · otvorena 04.07.2011. u 03:12

Nešto me potaklo da razmišljam o trenutnom stanju u svijetu, ne znam ni sam što. Ratovi, glad, bolesti, zavjere... Ne stvarno, dosadno mi, pa reko da otvorim temu o ljetovanju. Uglavnom, gdje planirate, šta planirate? Neki otok, ili nešto slično? Ili nolajf po čitav dan? Uglavnom, tema o tome kako ćete provesti ljeto. :D

evo nekog plana (plan se počinje sprovoditi u četvrtak):

-Makarska sa prijateljima (2 il' 3 dana)
-Mostar
-Zagreb
-Mostar
-Split
-Brač
-Bijeljina
-Mostar

:P
aBd Danska
Vjerovatno s jaranima do Makarske na dan u vise navrata i to je to . Ostatak ljeta , fudbal , kosarka , izlasci , racunar <3
ja se taman spremam za makarsku
tamo sam do subote
Zrće vjerovatno,kakvo crno Zrće ?
sjediti kod kuće i no lajfati :/:/
inače kao svake godine vodice (kod šibenika ) a onda BUGOJNO :D gdje je i najbolje :)
pozdrav iz dubrovnika :-B
Malo na remo i na vikendicu.
S' obzirom da stari gradi neku straćaru u Sarajevu, najvjerovatnije zbog finansijskih teškoća necu nigdje ići.

A možda i hocu
- Pa , uglavom provešću ga u svom rodnom gradu . Ne namjeravam ići igdje ovo ljeto , možda nešto iskrcne pa odem negdje dalje , ali čisto sumnjam ...
Idem u Podgoru vjerovatno. Tu ljetujem već niz godina i ne mogu se požaliti, kako na smještaj, hranu, plažu, objekte;
Pored toga, skoro svake sedmice idem na vikendicu, odmaram malo od e-svakodnevnice i uživam na čistom zraku.
Idem sa curom 25 dana u Egipat.
Sad 9. sa jaranom idem u Sarajevo na neki kamp, 8 dana.. Poslije toga vjerovatno na more sa roditeljima, i to je to, ne treba mi ništa više.. Vjerovatno sa jaranima na bazen ići kad još malo otopli..
Ahhh brateee...

Ja putujem aBd 14-og u Kanadu,kod tetke i tetka,idem mesec ipo dana + ljetovanje na Kubu sa njima...šta da kažem,ja ću se baš izgotiviti ...

Valja se xD
Uf. Za 2 tjedna Pag i Arman, pa maturalac u Španjolsku.

<3 volim te Armane. :)
Sa rajom negdje u Hrv. ,pa ovdje na gradski i tako
U augustu 20 dana-makarska s porodicom,
na bazen sa drustvom,u makedoniju i mozda odem u Grcku,kod kuce normala fudbal,kosarka,komp :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.