Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

COD4 - Problem !

98 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.06.2011. u 22:54

pozZ Gameri :)

Instalirao sam COD4 iskljucivo za multiplayer. Poceo sam igrati i onako, svidjelo mi se. Bez problema igram na rezoluciji 1024x768 i na MEDIUM detaljima. Problem je u tome sto kada igram nikad ne stopa, ali zato svaki put nakon 15-30 min igranja slika na monitoru "zaledi" tj. kompjuter ZASTOPA i moram ga rr. Nit' mogu task manager otvorit nit' ista. :(

Ako neko zna u cemu je problem, bio bih mu zahvalan .
Provjeri temperature ?
AIDA64 Extreme

Koja graficka?
Download GPU-Z,nek ti rekne detalje o grafickoj i temperaturu.
Moguce da se pregrijava.

@ Talibani11
hahahahaha j**o ti sebe
Do temperature je definitvno, ako ne uspiju obloge sa sircetom uzmi paracetamol ili namazi kompjuter ili cooler limunom ;))))

Ah da... Mozes samo uzet novi cooler :S
jel ti se mozda cuje neki cudan zvuk u slusama/zvucnicima,taj sam ja problem imao i updateovo directx i jos nesto cacko u postavkama i od tad mi radi normalno...
Mission je napisao/la:
jel ti se mozda cuje neki cudan zvuk u slusama/zvucnicima,taj sam ja problem imao i updateovo directx i jos nesto cacko u postavkama i od tad mi radi normalno...
Ne znam, ja nisam primjetio, jer nisam igrao na sluse. Moguce je :D . Vidjet cu kasnije sa slusama...
sve sto su rekli ovi gore stoji ,ali ja ipak mislim da ti imas problem sa iw3mp koji ti uzrokuje crashanje igre ,probaj vec reinstalirat ako ti nie mrkso :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.