Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

COD4 lan Bosnia http://www.facebook.com/pages/CoD4-lan-Bosnia/124550577648030

228 pregleda · 9 odgovora · otvorena 07.10.2011. u 17:29

Ovako juce se pojavilo niodkuda ja sam vidio od cozjea a ja lafo zivim u BiH, ne znam kolko je sigurno al znam da ga organizuje djete koje me doda na face i pocne fanboy stuff price ,kaze da ima 17 god al ja msm da je to 15 max ,po psovakama i kur*** sigurno je neki debeli pubertetlija

ime: Amar Memisevic pa ako ga slucajno neko zna da fino snjim poprica i tu posta neke podatke koji ce nam vise reci o ovom "LANU"
tipa gdje ce se odrzat ,ako je sala sa fba vrlo dobro al ipak ne vjerujem ,koje sponzore ima etc ,samo nemojte spamat hocu da saznam vise ako neko zna ili moze saznat

eto ty!

Amar Memisevic je Norden ja mislim,on je organizovao,ne znam je li sam,Addict lan tournament pa tako da bi moglo ispasti nesto od toga
ja nisam sto posto siguran,nace se neko ko zna vise od mene
Opis
biggest cod4 lan in history ( facepalm )
Opis
datum:1.1.2012 - 15.1.2012 ( ko ce to za novu godinu igrati ? )
Misija
WORLD NATION CUP
Web stranica
http://www.dgaming.org

govori sve o "lanu"..

Amar ( ima 20 godina a ne 17, nit je debel nit je pubertetlija , neko te trolla.. ) igra cs i sumnjam da bi on organizovao nesto u vezi coda, pogotovo u ZENICI..
Zenica predstavlja Bosansko-hercegovačku ''prijestolnicu'' CoD-a, po broju igraca koji igraju sve serijale navedene igre, jedino u cijelom postu je mjesto igranja kako treba, ovo ostalo izgleda kao da se neko poigrava sa tim pojmom, ne vjerujem u te priče.
to nije norden, potrefilo se isto ime j*b'ga

zajebi lan koji organizuje maloljetnik
ako je bude taj lan u zenici ocekujte DoB team Dragons of Bosnia :D
taj Amar je admin u klanu dgaming taj klan je od mog druga koji je u DoBU to su sve loware poput cozjea :D i angiee :D
federe je napisao/la:
ako je bude taj lan u zenici ocekujte DoB team Dragons of Bosnia :D
taj Amar je admin u klanu dgaming taj klan je od mog druga koji je u DoBU to su sve loware poput cozjea :D i angiee :D
rofl@u ne znam sta si htio reci tim zadnjim djelom posta
Ja samo znam da je taj Amar lowbob koji siri price da je on ROBEZ(cod academy player) i da su njegovi fragovi na EXTASY movie-u ,onda sami procjenite koliko godina ima...

+vidim pise nesto samo reprezentacije,ROFL!

Djete se nafuralo misli da je classic...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.