Dobar dan
Stipu kulturu,nego imam belaj sa CoD4 MF2 MP.
Pazi scene,odem na pijacu kupim CoD4 aj reko da ga pucam malo onlajn,tamo ja da se instalira kad ono moras da prekopiras sve na komp pa onda da instaliras,pa aj dobro uradim ja sve to tako kako rece ono,ja tamo u instalaciji kad ono nesto TPTB i preko DoSS-a se instalira
Aj reko valjda i to treba tako (sta znam jbg).
I ceko ja,ceko,ceko,ceko i napokon zavrsi ono.
Odem ja tamo single player ore.
Guglo po netu za MP i pise negdje treba prvo patch 1.6 pa 1.7 da se moze igrat.
Skinem ja 1.6 i tu ti nastaje belaj,trebam odabrat onaj folder gdje je COD instaliran (odem ja na ikonicu find target) i odaberem taj folder koji sam prethodno nas'o kad izbaci onaj error kao da nisam dobar folder izabro :S
Rjesenje ?
Administraciju molim da mi ostave temu
I da nagrade aplauzom onog ko mi rijesi ovaj belaj
Hvala!
Stipu kulturu,nego imam belaj sa CoD4 MF2 MP.
Pazi scene,odem na pijacu kupim CoD4 aj reko da ga pucam malo onlajn,tamo ja da se instalira kad ono moras da prekopiras sve na komp pa onda da instaliras,pa aj dobro uradim ja sve to tako kako rece ono,ja tamo u instalaciji kad ono nesto TPTB i preko DoSS-a se instalira
Aj reko valjda i to treba tako (sta znam jbg).I ceko ja,ceko,ceko,ceko i napokon zavrsi ono.
Odem ja tamo single player ore.
Guglo po netu za MP i pise negdje treba prvo patch 1.6 pa 1.7 da se moze igrat.
Skinem ja 1.6 i tu ti nastaje belaj,trebam odabrat onaj folder gdje je COD instaliran (odem ja na ikonicu find target) i odaberem taj folder koji sam prethodno nas'o kad izbaci onaj error kao da nisam dobar folder izabro :S
Rjesenje ?
Administraciju molim da mi ostave temu
I da nagrade aplauzom onog ko mi rijesi ovaj belaj
Hvala!