Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Punkbuster problem

102 pregleda · 3 odgovora · otvorena 29.06.2011. u 19:35

Ovako dragi gejmeri: skinuo sam Call of Duty 4, instalirao sve patcheve do 1.7 (ukljucujuci i 1.7), skinuo punkbuster, update ga i pokrenuo Call of Duty. Sve je radilo do trenutka kada me izbaci sa porukom "You have been kicked from the server ny Punkbuster, reason: No packet flow" ili "Your IP has been banned by Punkbuster admin". Evo citav dan skidam neke torrente, koji su se ispostavili neispravni, nekako sam ub'o ovaj da valja i sad me Punkbuster ševi. Ako iko zna kako da popravim ovo neka se javi molim vas.

Unparijed Hvala.
' No packet flow ' ti je poruka da ti je konekcija prespora / preslaba za igranje, moguće da ti je torrent uključen i sl.

A ovo IP banned logično da ti je IP adresa banovana.

Također updateaj PB pa možda se fixa ovaj prvi problem
united je napisao/la:
' No packet flow ' ti je poruka da ti je konekcija prespora / preslaba za igranje, moguće da ti je torrent uključen i sl.

A ovo IP banned logično da ti je IP adresa banovana.

Također updateaj PB pa možda se fixa ovaj prvi problem :)
Ma ping je bio 50-60 nije uopste stopalo.

Ne pitam sta znaci nego zasto me PB banuje cim udjem u igru?

Updejt sam PB to sam vec napisao, i nista opet me izbacuje! Trazim nekog ko ce mi naci rjesenje a ne ko ce mi reci ono sto vec znam.
raSTaMAN_93 je napisao/la:
Ma ping je bio 50-60 nije uopste stopalo.

Ne pitam sta znaci nego zasto me PB banuje cim udjem u igru?

Updejt sam PB to sam vec napisao, i nista opet me izbacuje! Trazim nekog ko ce mi naci rjesenje a ne ko ce mi reci ono sto vec znam.
Probaj igrati samo na domaćim serverima bih/cro/srb jer ping bi ti trebo tu da bude 30-40 . A ovo drugo to ti je Admin banovo IP, ne znam ni što pitaš, sam error ti je objasnio sve potrebno :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.