Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 5 bodova

Bluetooth ili WLAN

223 pregleda · 9 odgovora · otvorena 14.12.2006. u 11:05

Imam PC kuciste, planiram se da kupim laptop. Da kupim 2 USB BlueTooth da povezivanje PC i Laptop jel bolje?! Ili da kupim WLAN.
P.S. Imam ADSL.
TnX
meni je bolje i sminkastije da uzmes 2 bluetooth nemas nikakvih kablova i nemoras se zezat da nesto posebno prikljucujes
Bolje ti je kupit WLAN, ima veci domet (oko 100m), i brzina je oko 11Mbps, mozes skopcat vise kompjutora, dok je bluetoothu domet oko 20-25m i ima brzinu od oko 700kbps, i ne moze se skopcat vise kompjutora od 2
               Chosen_One je napisao/la:
Bolje ti je kupit WLAN, ima veci domet (oko 100m), i brzina je oko 11Mbps, mozes skopcat vise kompjutora, dok je bluetoothu domet oko 20-25m i ima brzinu od oko 700kbps, i ne moze se skopcat vise kompjutora od 2

pa sta ce mu vise od 20 M nece ici napolje da prebacuje..lol
               maxeL je napisao/la:
pa sta ce mu vise od 20 M nece ici napolje da prebacuje..lol

Ako ima vecu kucu ili ako me se bude ljeti izlazilo malo vani pod drvo igrat CS protiv brata ili sestre, hahaha
               Chosen_One je napisao/la:

Jel stvarno 700kbps?! (USB BlueToohn)
LAN ti je bolje . Preko bluetooth imas smetnje nekad barem tako ja znam.
svejedno ti je , ako uzmesh laptop koji ima ugradjen bluetooth onda uzmesh bluetooth za desktop , samo je razlika u cijeni, mislim da ti je jeftinije preko bluetooth-a , a i mozesh spajat i mobitel, organiztor itd.
Bolji WLAN
slab je bluetooth
Tolika je brzina koliko ja znam, a sto se tice laptopa (ako je noviji i malo bolji), vjerojatno ti ima ugraden bluetooth i WLAN prijemnik, pa neces ni trebat kupovat novi bluetooth prijemnik za mobitel kao sto kaze kolega da bi trebao
Sve ovisi kako ces iskoristiti jedno ili drugo, sta ti najvise treba i isplati li se te stvari uopce kupovat.
Ako imas obicni LAN port ugraden najlakse i najjeftinije ce ti biti ukopcat LAN kabal i napravit 100Mbps vezu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.