Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 160 bodova

Wireless problem

122 pregleda · 10 odgovora · otvorena 27.08.2008. u 00:45

Imam wireless ruter (netgear WGR614) imam wireless network adapter(u laptopu) i kad trazim wireless konekciju nece mi je naci, neznam zasto, mozda nisam dobro konfigurirao ruter, do cega bi jos moglo biti. moze li mi netko detaljno objasniti kako da na laptopu imam bezicni internet..

Glupo pitanje al stacu, hvala
DAJ MI TVOJ MSN PA CU TI SVE OBJASNITI

Post dobio šamar od bak1r

nazoves ljude koi su ti skpcali intenet neka ti dodzu i pojacaju signal eto imo sam isti problem
_enteR je napisao/la:
nazoves ljude koi su ti skpcali intenet neka ti dodzu i pojacaju signal eto imo sam isti problem
ja sam taj wireless ruter spojio na njihov modem, a taj ruter nije njihov pa neizlaze na teren, da sam kod njih kupio ruter dosli bi, ali ovako nece.
lijepo ukljucis da ti wnindows trazi mreze a ne neki drugi program(ako imas program od wrless kartice onda iskljuci to da win traze mreze jer nece htjeti raditi), napravi konekciju sa username i pass i @
_enteR je napisao/la:
ona odes u neku radnju sa kompjuterima i pitas lika sta je i kako je i on ti pojaca signal ! jesili sada prvi put uveo internet u kuci
Imas Bezicni internet na laptopu , imas li Bezicnu karticu za internet ??
ako nemas nemozes preko neta !
Saevus je napisao/la:
Imam Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter u laptopu, jel mi jos nesta potrebno? mislim da ne bi trebalo biti
Onda samo treba da se konnektujes ?
jesi prijavljen za taj net ?
i koji ti je net ?
Saevus je napisao/la:
Imam Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter u laptopu, jel mi jos nesta potrebno? mislim da ne bi trebalo biti

ma imam kablovski net, imam normalan njihov modem ali sam spojio njihov modem s wireless ruterom, i problem je sto kad u network connectionsu stisnem desni klik na taj adapter i da mi trazi konekciju on je nece naci :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.