Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 10 bodova

mjerenje prometa

437 pregleda · 6 odgovora · otvorena 07.07.2007. u 18:27

e ovako imam cable net ( globalnet )
znaci spojio sam preko wirles rutera laptop od rodice na mrezu

znaci modem je spojen u Wireless ruter, ja sam spojen direktno preko kabla na ruter, a rodica mi je spojena bezicno

e sada posto lapo lapo placamo, volio bi da mjerim njen promet, ali ne da instaliram neki program na njen laptop nego da pratim njen promet preko svog racunara
imal neko rijesenje kakvo
Jednostavno na njen comp instaliraj netlimiter , i kada nje nema ti pregledas koliko skida i slicno , mislim da je to jedini nacin !
               killer_armin je napisao/la:
ee samo jedno pitanje !!
jesil morao ti kupiti onu antenicu da prikopcas internet ono sto kosta 100 KM ?

jesam, zato da bi smanjio trosak i zato sto ona ima laptop
Pa fino skines neki program za mjerenje prometa, instaliras ga i pratis koliko je prometa potroseno preko one konekcije na kojoj je konektovan laptop na tvoj komp. Mudro slowo
a jel ti oni iznajme a vise placas moze li tako ?!?

ne nisi me shvatio
ja sam to kupio da prikopcam rodicu na internet
i ne moze se ruter iznajmiti kod njih, smanjio sam trosak tako sto sam kupio ovaj ruter, kad bi kupio obicni morao bi dati pare za kabal+pare nekom da dam da mi provuce kabal preko kuce
znaci sad bi ja morao da kupim to sto kosta 100 KM i onda tek da mogu uhvatiti njihov signal i da placam net onda a joooj koji nuts

LOL
tup

GLOBALNET je moj provajder, uzeo sam od njega modem i on stoji gdje stoji, i ja mogu da idemo na internet preko tog modema ali ne mogu 2 kompa

zato sam kupio ruter
sad skonto
neeee nisi me shvatio mislio sam na modem jel ti oni daju posto ja necu na 2 kompa jel dodatno kosta ako ti oni daju modem nego kad ga ti sam kupis eto to te hocu pitat !
usput nisam tup samo me nisi shvatio dobro

pa naravno da ti oni NECE dati DRUGI modem.. dat ce ti jedan jer si za jedan comp i trazio net

a drugi fino, uzmes 50 marki i u prvi pc shop i kupis

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.