Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SAMP Los Santos RP

91 pregled · 4 odgovora · otvorena 21.05.2011. u 17:19

Pozzz narode evo citav dan provedoh za racunarom pravljeci
charactera i opet nista od toga.Znaci napravio sam account e sada treba napraviti i charactera i ja tamo sve napisem kako treba sve popunim ali opet nece da prihvati pa ako mi neko moze napraviti account ili d ami posta sliku kako je on to uradio
Ja kad sma pravio odbili su me par puta. Samo trebaš nasrat nekih movie style sranja koja su ubiti povezana. Nemoj pisati tipa "Došao sam iz rusije. ...... Djetinjstvo sam proveo u ghettou i bilo mi je teško živjeti uz sve te grafite". Također, što opširnije, sa manje gramatičkih grešaka to bolje. Kad smišljaš ime, smisli da ti ima veze sa IC pričom. Nemožeš se ti zvati Nemanja a pričati da si iz crnačke familije. Malo logike, malo pametovanja i filozofiranja o 'životnim nepravdama' i uspio si. I još nešto, keep it real. Nemoj pričati, ubili su mi ovog ubili su mi onog, rezali mi ku**c pred očima itd. Napiši onako realnu priču. Ako oćeš da budeš PD ili neki legalac, onda pričaj da poštuješ zakon. Ak ooćeš obrnuto, pričaj o maloljetničkoj delikvenciji. :)

I čitaj Note-ove od admina kad te odbiju. Puno pomognu.
Koristi google translate, kada napišeš neku dugu priču

ili odeš ovdje www.balkan-mafia.com pa kopiraš nečiju samo.

Tako sam i ja , pa su me primili.
A hvala vam na ovim savjetima samo da pitam moram li ja sve ono popunjavati dole,sta je metagaming i kakva je njihova politika sa kradjom, silovanjem i tako te stvari i jos nesto sta ja trebam napisati u vezi onoga sto pise origin.
Hvala
Moraš sve to popunjavati. To ti je glavni dio priče. Također, obrati dobro pažnju na njihova pravila :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.