Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.BA SAMP SERVER

522 pregleda · 29 odgovora · otvorena 10.07.2011. u 13:14

Pozdrav raja,
Šta mislite da popricamo sa vlexom i adom i ovi koji igraju sampa . Da nam ado ili vlex probaju dignut samp server da pitaju iggija il nekoga a da ukinu ove cw i da se zove Gamers.ba SAMP SERVER . Ja mislim da bi bilo dosta raje na serveru tako se nebi morali zezati na drugim nekim bezveznim serverima nego bi svi igrali na gamersu.
Ja mislim da je samp najveća glupost ikad.
Ja mislim da nema potrebe dizati samp server, jer tu se diže svaki dan skoro neki novi. A konkurencija je velika zaista, CroHerze i GeForce , mislim da ne bi uspjeli

btw. edituj ime teme, stavi mala slova

@ADzI GRAMATIKA HAHAHAHAHAHHAHAHAHA

nebih HAHAHAHAHAA
Bolje bi bilo da napravite za COD.
Ma nigdje veze s vezom

@ adzi

Losa ideja..
Jednostavno nebih uspijelo

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH
BannedOTF je napisao/la:
Ja mislim da je samp najveća glupost ikad.
+1
Ne valja ti ideja druže.
Losa ideja..
Jednostavno nebih uspijelo
Ma dobro bi to bilo da mi igramo sa gamersa raja da se zezamo ionako oni cw serveri uvjek prazni a ima nas nekolko koj igramo sampa i da se zez barem mi al do vas je .. :D
Ne mogu se na noge dici cs serveri a 80% clanova igra cs,
e sad zamisli kako bi izgurali sa samp serverom kojeg igra duplo manje clanova..
Ne može da se sredi stanje na CS 1.6 serverima (koji bi 24/7 trebali biti puni), a vi razmišljate o SA:MP serveru. Džaba trošak, a od servera nema ništa.
tiete je napisao/la:
Ja mislim da ces dobiti ban zbog caps lock-a :D
nemoj ti misliti molim te :$
Bolje kupit kakvu redirekciju za G.ba Public nego bacati pare na samp server
ja igram sampa , a i ne igraju mi se vise rumunski stunt serveri , bilo bi veoma dobro kad bi se to napravilo
osmansmjecanin je napisao/la:
nemoj ti misliti molim te :$
Nemoj ni ti vise kliktati reload tipku molim te :$
~ Koja glupa ideja
Jesi ti normalan .. Treba da ljubite sliku iGGi-evu sto vam je dao i ovo sto sad imate , za dzabe ...
Cuj , jos da ti dize i SAMP server ... Ma da , oces jos masinu da ti pokloni ?
Mislim da bi bilo odlićno da se uvede,jer sam jedan veliki RP-er(najviše Gangsta:$) i da treba se uvesti.Da nam RP bude bolji od LS:RP-a xD.
Mislim da Vlado nije glup da se tako lako zafura odma da dižu samp serv.. Nit mislim da će pristat na to ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.