Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem s grafičkom/fpsom

122 pregleda · 6 odgovora · otvorena 09.05.2011. u 22:13

Dobar večer'.

Dobio sam danas grafičku [XpertVision Sonic GeForce 8800GT 512MB], stavio sam je u matičnu ploču, priključio sve i radi. Skinuo nekakve drajvere sa njihove officialne stranice [nvidia.com].

Imam problema s fpsom u csu,tj instaliram ja drajvere iskljucim vysnc,znaci kad udjem u cs bude fps 100,ali kad udjem na server pada na 30-40-70.

CPU : Intel (R)4 CPU 3.00GHz
RAM : 2gb DDR2
GPU : XpertVision Sonic GeForce 8800GT 512MB
Napojna : collermaster 500W

- Zanima me kako napravit fps 100 tj zašto mi spada na ispod 100 ako imam dobru konfu.?[nemam toliko dobru ali imam za fps 100 da mi ne opada često]
- Trebam li formatirat comp?
- Dal mi možete vi dati neke drajvere da probam riješit ovo ili neko drugo sredstvo.

Ko pomogne,obećajem bit će nekakva nagrada za njega, dogovorit ćemo se. Hvala!
jesi iskljucio vertical sync ?
Ako nisi idi u nvidia control panel pa performance & quality setings i tu nadji vertical sync i iskljuci ga.
Kod mene je na perfomance & quality setings,nemora znaciti da je i kod tebe isto,potrazi malo.
Im'o isti problem tako sam ga rjesio.
pogledaj da nemas virusa to moze biti jedan od problema ili formatiraj ga pa probaj sa sp3
dexx_ je napisao/la:
jesi iskljucio vertical sync ?
Ako nisi idi u nvidia control panel pa performance & quality setings i tu nadji vertical sync i iskljuci ga.
Kod mene je na perfomance & quality setings,nemora znaciti da je i kod tebe isto,potrazi malo.
Im'o isti problem tako sam ga rjesio.
* Što postate post kad ni ne pročitate temu do kraja ? Brate, jel vidiš da sam napisao da sam iskljucio fps i da bude fps 100 u igrici tj kad odma udjem ,al onda na server opada ?

Kako me odmah raznervirate fuj.

@feel; Izbrisao sam 100 virusa i o5 problem [o5 cu upalit da skenira], to sp3 eo već downloadujem bit će gotovo za 1h i 30min ,pa cu onda install.

@dexx__ ; PA BRATE MILI , DE MI TI NADJI DRAJVERE AKO SAM JA toliko malouman pa ne znam naći, kazem fino nagradit cu onom ko mi pomogne/da link ili nešto slično -.-

skidao sam već 2-3 drajvera isto sranje
Fariis je napisao/la:
* Što postate post kad ni ne pročitate temu do kraja ? Brate, jel vidiš da sam napisao da sam iskljucio fps i da bude fps 100 u igrici tj kad odma udjem ,al onda na server opada ?

Kako me odmah raznervirate fuj.

@feel; Izbrisao sam 100 virusa i o5 problem [o5 cu upalit da skenira], to sp3 eo već downloadujem bit će gotovo za 1h i 30min ,pa cu onda install.

@dexx__ ; PA BRATE MILI , DE MI TI NADJI DRAJVERE AKO SAM JA toliko malouman pa ne znam naći, kazem fino nagradit cu onom ko mi pomogne/da link ili nešto slično -.-

skidao sam već 2-3 drajvera isto sranje
Sry brte nisam vidio Onda skini nove drajvere i gotova stvar,ha ya.
To je do drajvera.
Isti problem samo što je meni ATI Radeon 4350 1gb. =D

Isključim vsync,o5 fps opadne na 70 kad izleti čovek.

Ako neko zna da sredi nek citira.

ty
Hm zanimljiva situacija i kod mene , samo sto je kod mene ATi 3450 / 512 MB.

Provjeri temperaturu graficke i procesora , kod mene je zakucan kad upalim comp znaci kad nije pregrijan procesor i graficka. Nema drugog rijesenja, ili jednostavno vidi da nisi kojim slucajem stare drivere skino :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.