Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

gta san andreas

106 pregleda · 6 odgovora · otvorena 24.06.2011. u 14:37

pozz,
skinuo sam gta san andreas extreme edition 2011
install sam igru ,pokreno,igram nekih 30-45 minuta i onda samo izbaci ono gta.sa crash (don't send itd.?

zasto?
Help!
Hvala
P.S. Da li ce mi moci mirrors edge?
intel celeron 2.4 ghz
1gb ram
ati radeon 9550 128 mb pixel shader 2.0
windows xp sp3
Taj patch su pravila neka djeca vjerovatno pa zato baguje,nema načina da se to riješi .
GTA San Andreas Extreme Edition sam imao, i još držim u kutiji, igra je čisto sranj*, tako da nemaš potrebe da je instaliraš, + imao sam "x" bugova i problema sa njom, a vjeruj mi nije vrijedna tvog truda ...

Što se tiče Mirror's Edge, teško, al' isplati se pokušati, ja sam na malo jačem računaru uspio pokrenuti, al' eto, uglavnom pokušaj, ništa ti neće biti ...

GL.
Mozda u patchu ima puno modova i nekih sto ne rade, pa baguje! Ja kad stavim u normalan San Andreas neke modove pocne crashati! Sigurno je do patcha i ubacenih modova.:D
Za taj Mirror's Edge, pogledaj da li ti može na računaru putem:

canurunit.com
prenabacan gta sa , i normalno da ce se crashat, moj drug imao 2x jaci comp pa se crasha skini normalan sa. Jer i na obican ubacis par auta pocne pomalo da stopa ,sto vise postavljas sve vise stopa i pocinje da se crasha , a ovaj extreme vjerovatno ima sve zamijenjeno i kao sto lik iznad rece vjerovatno su djeca pravila patch pa se nemoj cudit , igraj obicni i ubacuj sebi umjereno sta

+ sto imas celeron i slabu grafu (mada ja imam slabiju hahah meni samo za ps treba ) to te jos vise j**e
ej ljudi moze li pomoc u vezi san andreasa...instaliro sam igricu igrao sve normalno i evo danas uđem kad idem load ili new samo me izbaci...a skoro sam sve prešao:( .ako nije problem da mi rekne te nešto o tome

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.