Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Graficka problem

95 pregleda · 3 odgovora · otvorena 22.05.2011. u 20:14

Dakle, nedavno sam kupio graficku kartu Asus EAH5450 DDR2 512M i ram od 1gb...Instalirao sam Windows SP3 i ostale drajvere za komp..Eh sada nastaje problem kada upalim kompjuter sve fino udje ali kada npr. otvorim Mozzilu, Google Chrome pocinje uzasno da stopa....Odem desni klip properties > settings > Advanced > adapter i pise da mi je graficka 1gb...Odem na Windows Task Manager vidim CPU Usage : 80 - 95 - 100%....Ne znam sta da radim, ako bi mi neko mogao pomoci bio bi mu zahvalan.

Hvala :)
Otvori fino računar, očisti sve kulere, GPU, CPU, ako imas termalne paste stavi , trebalo bi da bolje radi, nece se pregrijavat, poz
Nisi mogao da izaberes goru graficku? a ima jos i passivno hlađenje.
*Pokusaj je izvaditi , pa vratiti, a usput i ocisti PC i HD5450.
*Izbrisi drivere i install nove, eo link;
http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_xp-32.aspx

*Pise da ti je 1GB, jer ati ima nekakvu tehnologiju koja se zove Hyper memory il hyper cache , kao i nVIDIA koja ima Turbo cache.
Tako da od 512M prepozna 1G (nek te to ne brine imas 512M)
Win7 bi ti rekao da imas , sad zavisi od RAM Memorije kolko da imas memoriju na HD5450 ; npr imas 2GB, reko bi ti da imas 1.2GB (Gdje zatreba pokupi memoriju od RAM-a, tj,djeljena memorija)
Evo sada sam izbrisao drajvere i nikako ne stopa CPU Usage : 10 - 15%... Sada cu da probam sa ovim drajverima sto si mi dao... Nadam se da ce biti ok

Hvala.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.