Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Produkt ID-dizanje sistema

132 pregleda · 5 odgovora · otvorena 05.05.2011. u 13:49

imam pitanje.br1ck mi je objasnio kako se dize sistem ,stavio sam da se instal Windows XP ,i sve odradi fino i dodje do 33 minute do kraja da se sve zavrsi i onda izboaci neko vreme da nastimam i region neki .i poslje tog pojavi se

your full name.
company name
i kad idem next.izbaci mi produkt key zna li neko taj produkt jel ne mogi da upalim vise racunar :P

molim brz odgovor!!!
JARANE NE SMIJES POMOC COVJEKU DA TE NE BANUJU
irholio je napisao/la:
warez -- uostalom product key je razlicit za XP i Home verziju ...

Kada trazi pritisni next , dakle mozes preskociti taj korak i ostaviti ga za kasnije...
Ukoliko zelis preskociti te korake i imati geniune XP , treba ti aktivator , eto ti na PM...
irholio je napisao/la:
Brisi to dok te nisu banali :)
hariS1337 je napisao/la:
warez -- uostalom product key je razlicit za XP i Home verziju ...

Kada trazi pritisni next , dakle mozes preskociti taj korak i ostaviti ga za kasnije...
Ukoliko zelis preskociti te korake i imati geniune XP , treba ti aktivator , eto ti na PM...
Na XPu nema preskakanja to može na Windows 7.

Ja ti neću davat kodove nikakve ali moja ti je preporuka čim podigneš XP instaliraj SERVICE PACK 3 skini sa Microsoftove stranice, i poslje toga kad budeš Formatirao HDD neće ti tražiti serial cod :)
piQe je napisao/la:
Na XPu nema preskakanja to može na Windows 7.

Ja ti neću davat kodove nikakve ali moja ti je preporuka čim podigneš XP instaliraj SERVICE PACK 3 skini sa Microsoftove stranice, i poslje toga kad budeš Formatirao HDD neće ti tražiti serial cod
http://www.tipandtrick.net/2008/install-windows-xp-sp3-without-product-key-and-use-for-30-days-free-with-retail-cd/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.