Da vidim, koliko vas posjeduje ovu konzolu? Prema onome što sam dosada uvidio mogu pisati samo o riječima hvale... MS je pogodio, a što je najkul, čuo sam da pred novu godinu spušta cijenu premium paketa na 299$! Bolje ne može!?!
Diskusija
Xbox 360
950 pregleda · 32 odgovora · otvorena 23.10.2006. u 13:24
Ma u ljeto Prodam svoj xbox ali bit ce mi to tesko
i uzimam xbox 360 haha
i uzimam xbox 360 haha
Od nedavno imam xbox i moram reci da je grafika i više nego dobra, a o igravosti da ni ne pricam, od kada znam za sebe imam PC i bilo mi je teško odluciti se na kupnju xbox-a ali sada kada sam probao neke igre preko njega ( gta, tomb raider, nfs ) moram priznati da je nezamjenjiva konzola.....
još nešto zanimaju me igice za xbox 360, dali neko prodaje....?
Ja namjeravam uzeti konzolu pa da pitam jel moze Xbox LIVE(online) u BiH? necu uzimati kopije
GunSpark je napisao/la:
Ja namjeravam uzeti konzolu pa da pitam jel moze Xbox LIVE(online) u BiH? necu uzimati kopije
registrujes se da si iz npr njemacke
ja sam stavio da sam iz velike britanije i et moze
, i imal ko da prodaje orginal igrice za xbox360 u sarajevu treba mi i punjac... ako iko zna nek se javi heh
, i imal ko da prodaje orginal igrice za xbox360 u sarajevu treba mi i punjac... ako iko zna nek se javi heh
evo ja imam ps 1 , ps 2 , psp ,pc i prije par dana sam dobio i to cudo xbox 360... i dosla mi je samo jedna igra prije nego sdto sam ga cipovao...a to je bio moto gp 08 ali je super...cak isa zastarjelom grafikom (na toj igri) velika je razlika...
ako igrate xbox 360 online, potrebno mi je prijatelja za online igranje pa se javite moje xbox ime mozete ovdje vidjeti, otvorio sam novu temu na gamers.ba pod linkom:
http://www.gamers.ba/forum/24/82701/svi-koji-igraju-xbox-360-online-live-/
http://www.gamers.ba/forum/24/82701/svi-koji-igraju-xbox-360-online-live-/
ej ljudi novi sam ovdje i imam nekih pitanja u vezi Xbox 360.
posto mogu da biram Xbox 360 ili ps3 od rodjaka iz amerike ali neznam mozeli raditi ovdje kod nas i jedan od njh..HElp
posto mogu da biram Xbox 360 ili ps3 od rodjaka iz amerike ali neznam mozeli raditi ovdje kod nas i jedan od njh..HElp
nije ti to bas dobra ideja, iz amerike su NTSC igre, morat ces onda igre kupovati tamo, ili ugradi cip, opet je pitanje da li moze cip odavde u NTSC verziju.
europa koristi PAL verziju
europa koristi PAL verziju
moze i jedan i drugi ja ti imam iz kanade xbox 360 i moze mi stavio sam na uk i uzimam igrice sa ove stranice http://videogamesplus.ca/.. ako planiras igrat live nemoj cipovat
ps3 moze koliko ja znam online...
prodajem gta 4 (PAL) za xbox 360 orginal ako ko hoce da kupi, zajebo se kad sam kupovao u britaniji igra je novcata nije ni koristena samo otpakovana
ps3 moze koliko ja znam online...
prodajem gta 4 (PAL) za xbox 360 orginal ako ko hoce da kupi, zajebo se kad sam kupovao u britaniji igra je novcata nije ni koristena samo otpakovana

AHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ICE TEA
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.