Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Xbox 360 orginali?

121 pregled · 7 odgovora · otvorena 29.06.2009. u 13:03

Zanima me imal ovdje u Sarajevu da se prodaju orginal igre mada slabo vjerujem da ima hah, trazim GTA 4 i stvari za xbox
Veoma je malo originalnih igara za X360 kod nas. Uglavnom postoji par mjesta gdje mozes naci originalne igre a to je pijaca Sirano kod Ferhadije u Sarajevu i PRO GAME u Otesu na Ilidži. Igre su preskupe.

Ako imaš novac za Xbox360 , onda imaš po 10$ na eBayu za originalne igrice. Dođe ti za 5-7 dana.... A original igrica kud ćeš bolje.
Nove igre čisto sumnjam, jer su dosta skupe, raspitaj se po piku prodaje li ko, ili da ti neko iz inostranstva donese
70 eura ti je cd samo neznam imal igdje ovdje original prodavac ti moze slagati da je orginal a ono fus al uglavnom 70 eura
Jason je napisao/la:
Ako imaš novac za Xbox360 , onda imaš po 10$ na eBayu za originalne igrice. Dođe ti za 5-7 dana.... A original igrica kud ćeš bolje.
Jel tako ti nabavljas igre il to samo nasao, vidio sam ja to i prije al nisam bio siguran za to..
ee vako moji gamersi nemoze mi se pokrenuti nitento wii 360 a nov je samo sam stavio tri igrece i odma mi vise nije se mogo upalit nikako unaprijed hvala:)
zavisi gdje si uzeo zali se, trebas napraviti topic o tome a ne na ovaj i proletio si na xbox :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.