Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 30 bodova

Internet i kablovska

276 pregleda · 26 odgovora · otvorena 23.09.2010. u 22:59

Zamolio bih vas da mi date najmanje 5 ponuda za internet i kablovsku zajedno.Da nije skupo previše,al da opet ima velik limit ili flat po mogućnosti. Znači treba mi samo za grad Sarajevo,sve informacije :
- veličina download-a
- cijena
- kontakt telefon
- adresa
Uglavnom što više informacija, to bolje. Zahvaljujem
P.S. ako neko ima već neki kablovski internet i to,je li zadovoljan,nek iznese svoje mišljenje.
FuNnY_pr0 je napisao/la:
Hs najbolji ali gdje pise koliko je prikljucenje kablovske (na elobu 40KM) ili koje ulice pokrivaju?
K3n0x je napisao/la:
Hs najbolji ali gdje pise koliko je prikljucenje kablovske (na elobu 40KM) ili koje ulice pokrivaju?
Ma brate nek senda mail na
[email uklonjen]
ako mozes kako M : TEL , paket kosta 70 km
telefon fiksni neogranicen , tv ima preko 2 000 kanala , download je veliki xD neznam sad tacno kolko , vidi na www.mtel.ba
strasno imosam ja 2 meseca , jer mi otac radi ....
+ na tv imav sideoteku oko 500 filmovamej secno , neki e placaju neki su free , na svim kanalima je slika 100% , a mozes podesiti i manje pa bi ti bilo 10 x vise kanala na kojima je sliak losija,imas 2 modema mala jedan kod tv-a jedan na kompu , mozes napraviti sub usere za internet (ako neko ima modem , a nema net , kreiras mu sub usera , i ima svoj pw i ogranicis mu koliko ce neta imati , e sad dal ces dati full i to , radis ti ) ugl m tel najjaci u svim pgoledima

edit : ne zamjerite na gerskama , tastatura brka slova .... sory , malo prokontajte

udri lolo,udri lolo tastaturi puljke , invajtuj romaninke i burke , udri lolo udri lolo ode tadstatura polomio puljke lola od silnije cura ... xD zz
Odlucio sam uzeti ovaj hs full3. Ova dvojica su prva govorila nesto za to,al nisu dali neke konkretne informacije.Tako da bodovi idu ovom momku dostinho,vako nesto
DrawN je napisao/la:
Odlucio sam uzeti ovaj hs full3. Ova dvojica su prva govorila nesto za to,al nisu dali neke konkretne informacije.Tako da bodovi idu ovom momku dostinho,vako nesto
Nećes se pokajat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.