Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Internet

187 pregleda · 15 odgovora · otvorena 04.09.2010. u 14:11

Znam da ima bezbroj ovakvih tema ali nisam upratio

Sinoć sam htio napraviti internet na mobitelu

Poslao poruku i dobio odgovor da mi je sve aktivirano

Ali ništa neradi kako da to popravim (napravim)
Caru, ja ne razumijem sto ti mislis da neko sa gba portala ima vise znanja o tome nego oni sa bhtelecom portala ili sa njihovog help deska. no hard feelings al to ti je 2min da zavrsis sve pozivom na taj neki njihov broj ...
100KAA je napisao/la:
Caru, ja ne razumijem sto ti mislis da neko sa gba portala ima vise znanja o tome nego oni sa bhtelecom portala ili sa njihovog help deska. no hard feelings al to ti je 2min da zavrsis sve pozivom na taj neki njihov broj ...
Dobio sam uzvratnu poruku od bhtelekoma

Aktivirane su vam usluge mSurf, MMs i mMail
Ides postavke na mobitelu pa interent opcije i tu prebacis na BIH net WAP ...:D
Ham13 je napisao/la:
Ides postavke na mobitelu pa interent opcije i tu prebacis na BIH net WAP ...:D
Nema internet opcije na mobitelu
Muhamed_032 je napisao/la:
Dobio sam uzvratnu poruku od bhtelekoma

Aktivirane su vam usluge mSurf, MMs i mMail
Ima dosta slucajeva kad moras restartovat telefon, ako to ne pomogne nazovi ih i cao ... =D
Nema internet opcije na mobitelu
Pa zavisi koji je mobitel...ako je Sonny Ericsson imas internet opcije .....:P:P
100KAA je napisao/la:
Ima dosta slucajeva kad moras restartovat telefon, ako to ne pomogne nazovi ih i cao ... =D
Našao sam postavke šta treba da uradim dalje

Prebacio sam na wap i piše mi da moram upisati potrebna podešenja
nazoves znaci 1421 ili 1423 ne sjecam se tacno i tamo im kazes "molim vas, jel mi mozete poslati postavke za prikljucenje na internet, i naglasis da si ULTRA korisnik" , ali to znaci radis samo ako si vec slao poruku ono "prijava" na neki br. ne sjecam se i opet ti ne radi net...
Lockerz je napisao/la:
nazoves znaci 1421 ili 1423 ne sjecam se tacno i tamo im kazes "molim vas, jel mi mozete poslati postavke za prikljucenje na internet, i naglasis da si ULTRA korisnik" , ali to znaci radis samo ako si vec slao poruku ono "prijava" na neki br. ne sjecam se i opet ti ne radi net...
Hvala nariktao sam

Kako napraviti facebook na mobitelu
Hvala nariktao sam

Kako napraviti facebook na mobitelu
pa nemas ga sta pravit... udjes na internet i kucas google.ba ili odma ides facebook.com i logujes :S ko i na svom PC kad oces da udjes, tako i na mob
Ma znam piše mi

E-mail or phone

Password

Ali nemogu ništa pisati
uzmi ubij pa se pistolj ! kad ulazis kucaj m.facebook.com i tamo gdje trebas da upises email i pw stisni ok i otvorice ti se ono kao kad pises poruku ili kako ti je vec na mobu ! snadji se malo bolan nisi invalid !
Neće
ee onda ti nevalja fon il' ti neznas :S sta da ti kazem !
1422 nazovi ih ili nisi fino napravio zahtjev.

Mislim i predpostavljam da nisi napisao maticni broj kada si im

slao tamo i to ti treba . Vidi pa citiraj ako si poslao ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.