E koristim kablovski internet , tacnije ELOB . E donio laptop danas da radim na njemu nesto ,a ne mogu se konektovati . A govorili su mi to nesto , kao jedan modem , jedan comp ... Da li moram njih za ovo zvati ?
Diskusija
Kablovski internet - POMOC
138 pregleda · 10 odgovora · otvorena 04.10.2010. u 21:52
Kasno ti je sad da zoveš
- Ja kako znam samo iz modema onaj kabal na uštekaš na laptop i to je to .
Meereeify je napisao/la:
Kasno ti je sad da zoveš

Oni ti namjeste internet na jednom računaru a ti ako želiš da ga uštekaš u drugi moraš njih nazvati da u bazi promijene broj računara na koji je internet konektovan.
ma ne bih ni zvao sve da nije kasno jer to mi treba samo par sati .... ONda bih ih opet trebao zvati . NIgdje veze . Probao sam tako sto sam prikopco modem na laptop, ne ide...
reLo je napisao/la:
Kad se naguziš preko međe 
Oni ti namjeste internet na jednom računaru a ti ako želiš da ga uštekaš u drugi moraš njih nazvati da u bazi promijene broj računara na koji je internet konektovan.

Ovako te ne mogu hack , istina ?
Ja sam mislio uzeti taj internet , jel se može share konekcija ,da se dijeli pola-pola , tj. da se 2 računara koriste ?
ne postoji elob vise ?
do jaja !
btw , telemach ti je to sad
njihA zovi.
do jaja !
btw , telemach ti je to sad

njihA zovi.
Meereeify je napisao/la:
U jednu ruku dobro , u drugu nije .
Ja sam mislio uzeti taj internet , jel se može share konekcija ,da se dijeli pola-pola , tj. da se 2 računara koriste ?
Koliko znam taj elob je sad telemach? Ddosaju ih redovno pa svaka 2-3 sata ponovo instaliraju sisteme.
dixbn11 je napisao/la:
Koliko znam taj elob je sad telemach? Ddosaju ih redovno pa svaka 2-3 sata ponovo instaliraju sisteme.
033 75 65 55
nazovi taj broj, mislim da je u bilo koje doba, svejedno probaj.
to je telemach.
nazovi taj broj, mislim da je u bilo koje doba, svejedno probaj.
to je telemach.
Lima je napisao/la:
ti potparol njihov?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.