Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.Ba Intervju

980 pregleda · 62 odgovora · otvorena 23.09.2010. u 14:54

Nekada davno se, koliko me pamćenje služi, pričalo o organizaciji intervjua sa poznatim članovima ovog sajta, te objavljivanja tih intervjua u vidu vijesti ili teme. Sve je, kao i mnoge druge stvari, ostalo samo na priči, pa sam odlučio da malo aktiviram tu tematiku i da vidim koliko je to zaista pametna i izvodiva ideja.

Čitav koncept ovoga se sastoji u vršenju intervjua sa prethodno izabranim sugovornikom i objavljivanja tog istog intervjua kao izdvojene vijesti. Svake sedmice bi imali novog sugovornika, sa dosta zanimljivih pitanja (a vjerujem i odgovora), što bi uveliko doprinjelo saznavanju nekih zanimljivih činjenica o našim korisnicima. Prethodno izabrani korisnik bi, na svoj email, dobio listu pitanja, a nakon odgovaranja na njih i povratka emaila, taj isti razgovor bi se objavio u vidu vijesti.

Još ni sa kim nisam razgovarao o ovome, tako da nemam neki poseban način izbora sugovornika, ali to bi vjerovatno bile poznate face sa portala.

Želim da čujem vaše mišljenje o ovome, da li bi bilo zanimljivo ovo organizovati i da li bi, kad bi se vama ponudilo da učestvujete, učestvovali u ovom projektu?
A jel :-(:-(:-(:-(:-(:-( :D
vLexinho je napisao/la:
A jel :-(:-(:-(:-(:-(:-( :D
znaci ako tebe budu intervjuisali onda zelim ja biti pre tebe XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.