Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.Ba Intervju

980 pregleda · 62 odgovora · otvorena 23.09.2010. u 14:54

Nekada davno se, koliko me pamćenje služi, pričalo o organizaciji intervjua sa poznatim članovima ovog sajta, te objavljivanja tih intervjua u vidu vijesti ili teme. Sve je, kao i mnoge druge stvari, ostalo samo na priči, pa sam odlučio da malo aktiviram tu tematiku i da vidim koliko je to zaista pametna i izvodiva ideja.

Čitav koncept ovoga se sastoji u vršenju intervjua sa prethodno izabranim sugovornikom i objavljivanja tog istog intervjua kao izdvojene vijesti. Svake sedmice bi imali novog sugovornika, sa dosta zanimljivih pitanja (a vjerujem i odgovora), što bi uveliko doprinjelo saznavanju nekih zanimljivih činjenica o našim korisnicima. Prethodno izabrani korisnik bi, na svoj email, dobio listu pitanja, a nakon odgovaranja na njih i povratka emaila, taj isti razgovor bi se objavio u vidu vijesti.

Još ni sa kim nisam razgovarao o ovome, tako da nemam neki poseban način izbora sugovornika, ali to bi vjerovatno bile poznate face sa portala.

Želim da čujem vaše mišljenje o ovome, da li bi bilo zanimljivo ovo organizovati i da li bi, kad bi se vama ponudilo da učestvujete, učestvovali u ovom projektu?
ma brate predobra ideja...
volio bih cuti od starih momaka kako je sve pocelo na g.ba i to npr za pocetak da napravi se interviju s adom(bU) da objasni kako je sve pocelo s g.ba
Ovo je veoma izvodljivo, i bila bi lijepa promjena na samom portalu, jedan od boljih prijedloga u zadnje vrijeme, nadam se da ce se ideja sprovesti do samog kraja..

+ naravno ucestvovao bih
Malo smijeha nikad ne skodi, zar ne?

Mozda jednom ostvarimo onda i intervju sa Spawnom
fina ideja, a i izvodljiva. Isto sta mozda ne bi bilo lose primera radi da clanovi gamersa biraju uvek za sledecu sedmicu "poznatu licnost" za taj intrevju
Interviu sam ja licno davao i znam kome sam davao al taj decko je izgubio snimak sa kartice tako i slike sa aparata :D gl anway
eo ja eo ja eo ja
spY je napisao/la:
eo ja eo ja eo ja
Prvi si mi ti, pored Denisa, i pao na pamet, kao jedan od najatraktivnijih sugovornika
Žemo.
reLo je napisao/la:
Prvi si mi ti, pored Denisa, i pao na pamet, kao jedan od najatraktivnijih sugovornika
Trebam provjerit kod meneđera jel imam slobodnih termina. Nije problem.
reLo je napisao/la:
a ja ?
vLexinho je napisao/la:
a ja ?
Ti dođeš treći po redu
Bit će je*****h pitanja, neće vam biti baš jednostavno
reLo je napisao/la:
Ti dođeš treći po redu
Bit će je*****h pitanja, neće vam biti baš jednostavno
More i ovako sam strastveni je**c

Ako treba kakva pomoc z0v1
spY je napisao/la:
Trebam provjerit kod meneđera jel imam slobodnih termina. Nije problem.
Slobodno imas svakog petka poslje dzumaja <3
Mene zovite za skandalozne kolumne, hahahaha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.