Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.Ba Intervju

980 pregleda · 62 odgovora · otvorena 23.09.2010. u 14:54

Nekada davno se, koliko me pamćenje služi, pričalo o organizaciji intervjua sa poznatim članovima ovog sajta, te objavljivanja tih intervjua u vidu vijesti ili teme. Sve je, kao i mnoge druge stvari, ostalo samo na priči, pa sam odlučio da malo aktiviram tu tematiku i da vidim koliko je to zaista pametna i izvodiva ideja.

Čitav koncept ovoga se sastoji u vršenju intervjua sa prethodno izabranim sugovornikom i objavljivanja tog istog intervjua kao izdvojene vijesti. Svake sedmice bi imali novog sugovornika, sa dosta zanimljivih pitanja (a vjerujem i odgovora), što bi uveliko doprinjelo saznavanju nekih zanimljivih činjenica o našim korisnicima. Prethodno izabrani korisnik bi, na svoj email, dobio listu pitanja, a nakon odgovaranja na njih i povratka emaila, taj isti razgovor bi se objavio u vidu vijesti.

Još ni sa kim nisam razgovarao o ovome, tako da nemam neki poseban način izbora sugovornika, ali to bi vjerovatno bile poznate face sa portala.

Želim da čujem vaše mišljenje o ovome, da li bi bilo zanimljivo ovo organizovati i da li bi, kad bi se vama ponudilo da učestvujete, učestvovali u ovom projektu?
e'o ja ću ridla intervjuisati.
GollaTuS je napisao/la:
samo nAstwavite.
nAstwavite :$ WTF !
Pojasni

:$

Ideja 10 / 10
Ja bih volio da se na temu jave i oni sto su glasali da je ideja glupa. Da cujemo i njihovo misljenje.
Ovo je odlicna ideja jedva cekam da vidim interviju sa spy hahah car:D a osim toga ova ideja je izvodjiva netrazi nikakve promene na forumu samo neko ko bi hteo intervjuisat i to je to.

Kad pocinje :D
Zašto da ne, ali ja sam mišljenja da bi trebalo uganjati one koji su osnovali portal za te intervjue.
Ideja je dobra, mislim da je Schulz uspio za svoju knjigu intervjuisati par uspjesnijih gamera, bas je zanimljivo bilo citati..

Za saradnju sam otvoren svakako..
vLexinho je napisao/la:
a ja ?
poj'o goMno!

Nisi zanimljiv sagovornik!
Znaci sve je u redu ideja mi se mnogo svidja
Samo Benjo mislim da bi se svako mogao prijaviti za intervju, ko god zeli da mu se da prilika ... a to vece intervjue, tj. vise njih praviti na g.ba kafama ... poZ
Jedna od boljih ideja koje sam pročitala zadnjih 3+ mjeseca.
Sviđa mi se ideja, al naravno de se ne intervijuira sve i svako.
Nego npr. Cage, euforia heatoni, kka heatoni, gmodovi, admini ( nekadašnji, sadašnji ) i ostali old sql likovi s gamersa.
Znači podržavam te skroz.
Ideja nije loša Sviđa mi se na neki način. =)
yassa je napisao/la:
Interviu sam ja licno davao i znam kome sam davao al taj decko je izgubio snimak sa kartice tako i slike sa aparata gl anway
jesi me spomeno? :$:$:$ u intervijuu xD
BXM je napisao/la:
jesi me spomeno? :$:$:$ u intervijuu xD
HAHAHA necu da vjerujem, jesam ofc :D
Clanovi cija prica bi me zanimala trenutno nisu aktivni . .

Ideja dobra, resursi = 0 . .
reLo je napisao/la:
Ti dođeš treći po redu
Bit će je*****h pitanja, neće vam biti baš jednostavno
Mogu li ja četvrti xD

Šalu na stranu, ideja je odlična bilo je par pokušaja ali ništa konkretno, uglavnom baci pogled na IF mislim da bi ti taj dio dosta pomogao u izboru članova, ako ti zatreba pomoc znaš šta treba da radiš

reLo el prezidente !!!
c1le je napisao/la:
Ja bih volio da se na temu jave i oni sto su glasali da je ideja glupa. Da cujemo i njihovo misljenje.
Ma neke "budale" namjerno glasaju za "Ne"... ^^

@tema

dobra ideja nema sta
vLexinho je napisao/la:
a ja ? :D
tebe bas i nezelim cuti :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.