Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.Ba Intervju

980 pregleda · 62 odgovora · otvorena 23.09.2010. u 14:54

Nekada davno se, koliko me pamćenje služi, pričalo o organizaciji intervjua sa poznatim članovima ovog sajta, te objavljivanja tih intervjua u vidu vijesti ili teme. Sve je, kao i mnoge druge stvari, ostalo samo na priči, pa sam odlučio da malo aktiviram tu tematiku i da vidim koliko je to zaista pametna i izvodiva ideja.

Čitav koncept ovoga se sastoji u vršenju intervjua sa prethodno izabranim sugovornikom i objavljivanja tog istog intervjua kao izdvojene vijesti. Svake sedmice bi imali novog sugovornika, sa dosta zanimljivih pitanja (a vjerujem i odgovora), što bi uveliko doprinjelo saznavanju nekih zanimljivih činjenica o našim korisnicima. Prethodno izabrani korisnik bi, na svoj email, dobio listu pitanja, a nakon odgovaranja na njih i povratka emaila, taj isti razgovor bi se objavio u vidu vijesti.

Još ni sa kim nisam razgovarao o ovome, tako da nemam neki poseban način izbora sugovornika, ali to bi vjerovatno bile poznate face sa portala.

Želim da čujem vaše mišljenje o ovome, da li bi bilo zanimljivo ovo organizovati i da li bi, kad bi se vama ponudilo da učestvujete, učestvovali u ovom projektu?
+1
evo jedan stari intervju sa gamersa
http://www.youtube.com/watch?v=9lQEUqjKimQ
sviđe mi se ideja, al nebi bilo lose da se osim popularnih clanova interviju obavlja sa random clanom, stim da ima bar medalju od 5 godina ili neku manju nezz koje imaju, jer svatko ima svoju pricu
Fina ideja, ne bi bilo lose probati ovo...
Dushe malene mene ne zanimaju interviju vas novokomponovanih likova.

Napravite intervju sa Shultzom, sa Wertom, sa Yassom, sa Dyemom itd mrsko mi ih nabrajati :]

Old schoolere koji su bili activni na ovome site i u CS sceni, a ne intervjue sa spamerima nakim

Ideja je predobra ovo gore je samo moj prijedlog

GL
Prejaka ideja. Mogli bi i mi nešto naučiti.

Trebao bi mjesto recenzije da pise Intervjui i da tu ti i dopisnici dodajete.
Recite Guje je?

Ovaj sta mislite da se to isto radi samo preko teamspeaka, da "poznati" ne odgovaraju 2 sata na jedno pitanje, nego istog trena.
Trebamo ove nase "no_lajfere" intervjuirat?
Nemam rijeci. :r
Vec se radi na tome :$ pise se jedna knjiga Historija BH CS scene :) Polako se pise i bit ce uskoro napisana :$ al uskoro :$
U njoj ce se nalaziti interview-ui sa dosta old sql gamera :$

Vidjet ce te ugl :) pozz
Zanimljiva ideja i voljan sam da sudjelujem
gAte je napisao/la:
tebe bas i nezelim cuti :$
A jel
Pravo dobra ideja, barem po meni ...

Eo prvo mene mozete pitati sta zelite i to ...

za svakog korisnika cete imati neka zanimljiva pitanja 100%, npr fotosopere, muvimejkere, uspjesnije kanterase .... kako je sve pocelo i to

very gut, nadam se da cu bit jednom 'intervijuviran'
Sto se tice projekta , odlicna ideja svaka cast...A sto se tice ovog da li bi ucestvovao u projektu naravno da bi sve sto mogu pomoci tu sam ...Poozz i sretno sa projektom :D
ovo bi valjalo
svaki tjedan da bude itervju sa jedim adminom / gmodom / modom / bivsim modom / nekom "facom" sa g.ba
i po jedan sa nekim obicnim smrtnikom :$ ( kao ja i velika vecina :$ )

PREMOCNA IDEJAAA
Zanimljiv prijedlog.
dea je napisao/la:
Malo smijeha nikad ne skodi, zar ne?

Mozda jednom ostvarimo onda i intervju sa Spawnom
Jel' to zato sto je crnac ili ?

btw. dobra ideja ,al' da su tu neki ljudi koji su kako blaze rece old sql

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.