Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba | najveca gamerska mreža na Balkanu

402 pregleda · 33 odgovora · otvorena 15.08.2010. u 03:50

Dobro veče

Evo mene opet sa temom Gamers.ba Serveri

Evo danas je 7 dana otkako su Gamers.ba Serveri prebačeni na KGB hosting, pa bih želio da čujem Vaša mišljenja o tome jel se vidi napredak, jeste li igrali na serverima kako Vam se čini ping, administracija i ostalo. Jel server pretrpan pluginima ( a nije ) , fali li koji plugin koji bi voljeli vidjeti na serveru. Znači na temi možete ama baš sve napisati kako Vam se čine serveri nećete dobiti šamar od opasnog Bojana

Naravno, temu nisam digo samo zato da bi Vi pisali kako Vam se čine serveri nego da Vam najavim i nešto novo

Uskoro, Gamers.ba Serveri bi trebali postati bogatiji za još jedan server, zavisno od toga kako se dogovorim sa Igorom. Naravno bila bi anketa koji bi Vi server željeli tj koji mod dal' je to dm,gg,surf,kz,dm+hs,žmurka

Toliko od mene za ovaj put

Baj d' wej kurčim se sa bojama na forumu

Ispred Gamers.ba Serveri administracije Ado

@ EDIT

Da Vas ne citiram

nyonyo ili kako već

Server sam ja juče restartovao 4 puta jer sam ubacivao neke modele npr admin kape i onda ih pola nije moglo ući.

dea

Kazne za neobavljanje misije sam ugasio

Još nešto ?
Dobar je server , samo se treba administracija dovesti u red/

Znaci nece da prate likove koji imaju wh. A ja sam juce dobio ban na osnovu jednog killa , koji je bio cista sreca.
Dobar server.
Sto se tice administracije extra je,sto se tice cw administracije da ne govorim.Ja bi volio vidjeti dm kao taj 2 server )
Jedina stvar koja me nervira na serveru je ono , kad na kraju runde npr. ako sam T i ne plentam odem da sacuvam pusku , ono ubija

btw. Tema se odnosi i na cw server , sta ste se ufatili samo Publica
Server je odlican, i ja mislim da je mozda premalo admina, ili ih je dosta ali ne u pravom trenutku. Ali sve u svemu - 10
Odlicno je sto ste presli :) KGB je zakon :)

EDIT:

Dajte nam Surf server!!!!Tu sam PRO! xD milim znase xD idite u galeriju i uvjerite se :D
Public server je sasvim ok, mozda visak pojednih skripti al' takvi su kgb-ovi Jedini problem sto se zna desiti da zadugo nema admina na serveru.
Ali cw server "nije svoj." Server nekako guta metke, ima AMX mod i par nepotrebnih skripti ili sta je to već : Dobrodosli na g.ba cw server i tako (to zna da smeta kad usred neke situacije izleti i/ili opada fps), onda ono za manji ping, veratnet
Taj drugi server bi volio da bude CSDM
Server za sada ide dobrim putem, ponajviše zahvaljujući administraciji servera koja zasada jako dobro obavlja svoj posao. Malo previše modova ima, ali nvm, bolje i to nego da je "običan" pub. Ping je malo veći i zna lagati ponekad, to je jedina zamjerka, ostalo je sve 5.
Ugasi to da nakraju runde ubije ako ne obavis, imaju admini da slay ct-ovca ako nece def, ili ts plant, ubaci banshot ili snimanja dema. Isto tako da podijelite jos admina, da ne mijenjaju stalno mape, i da vetrox ugasi

Next DM.

Btw. Gdje zalba za ban da ide? Mislim gdje na forumu, posto sve vise korisnika gba tamo igraju, i gdje podic temu za unban, da se puni index ili?
@ Ado

Gdje da stavim zahtjev za unban kad je tema za unban zakljucana. Stavio sam u temu "Gamers.ba Public Server" , al' sta mi vrijedi kad je niko ne cita.
Juce sam dobio ban na serveru na osnovu jednog killa , koji je bio cista sreca,ali ocigledno je admin vidio u tome neki wh il' ko zna koji q.
Sve ok, samo me nerviraju one zvjezdice, tačkice, uzvičnici. Šta god da napišem, makar i ne bila psovka piše *.*!?!*
MorgaN je napisao/la:
Bolji sam admin od tebe xD

navrnem i ja ponekad. xD
Nisi, bolji sam ja. I plus moja krava daje više mlijeka od tvoje. Čisto da se zna.
amoNNNN je napisao/la:
Moze neko dat ip od Srv :$ ?
cs.gamers.ba:27010 ili imaš na indexu gdje banner gamersa imaš ip

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.