Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba | najveca gamerska mreža na Balkanu

402 pregleda · 33 odgovora · otvorena 15.08.2010. u 03:50

Dobro veče

Evo mene opet sa temom Gamers.ba Serveri

Evo danas je 7 dana otkako su Gamers.ba Serveri prebačeni na KGB hosting, pa bih želio da čujem Vaša mišljenja o tome jel se vidi napredak, jeste li igrali na serverima kako Vam se čini ping, administracija i ostalo. Jel server pretrpan pluginima ( a nije ) , fali li koji plugin koji bi voljeli vidjeti na serveru. Znači na temi možete ama baš sve napisati kako Vam se čine serveri nećete dobiti šamar od opasnog Bojana

Naravno, temu nisam digo samo zato da bi Vi pisali kako Vam se čine serveri nego da Vam najavim i nešto novo

Uskoro, Gamers.ba Serveri bi trebali postati bogatiji za još jedan server, zavisno od toga kako se dogovorim sa Igorom. Naravno bila bi anketa koji bi Vi server željeli tj koji mod dal' je to dm,gg,surf,kz,dm+hs,žmurka

Toliko od mene za ovaj put

Baj d' wej kurčim se sa bojama na forumu

Ispred Gamers.ba Serveri administracije Ado

@ EDIT

Da Vas ne citiram

nyonyo ili kako već

Server sam ja juče restartovao 4 puta jer sam ubacivao neke modele npr admin kape i onda ih pola nije moglo ući.

dea

Kazne za neobavljanje misije sam ugasio

Još nešto ?
Dobar je server , Samo meni na tom serveru laga ping 80 , a kod svih normala , al ugl. dobar je : D gl jos sa serverom !
Što se tiče plugina, ima ih dovoljno. I mislim da nema potrebe za dodavanjem nekih novih. Ping je ekstra, barem meni. Administracija dobra(ja najbolji admin ). A v3Tr0x najgore krije volhek od svih admina. (malo sakrij, ne moraju svi skontati da koristimo čitove )

btw. Da li još uvijek imamo redirekciju? Jer od 00:00h čini mi se samo 4 igrača igraju na serveru. Malo čudno, jer inače bude po 20 igrača barem do 02:00h.

A taj novi server najbolje da bude dm.
Ima cheatera :/

[youtube]H2Rz0wYAe-E[/youtube]

Ko ga vodi i dobro je
Sve je dobro , ping odlican , nema laga , server nije pretrpan pluginima i ne treba se jos dodavati ... DM ili Surf uzmite kako se raja odluci :) ...
Serveri su odlični samo plugin koji bi ubacio bio bi /voteban , zbog cheatera kada admini nisu tu .
Kada budete trebali uzeti još koji server , ja bi preporučio DM+HS
@highzoor sa votebanom bi se svi igrali,vjeruj mi...
sve je odlicno,jedino sto nekada po 2 sata ne bude admina,tako da na serveru budu po 3/4 aimera...
Seever je puno bolji nego sto je bio...Jednu zelju imam iz djetinstva da ubacite smoke da bude nandzarast i plav :$ xD
Skroz nezadovoljan serverom, danas igram 20 minuta ne serveru a promjenjene 4 mape otkako sam počeo-.-
Također mi se ne sviđa kako administracija obavlja posao, u mom timu je bio jedan lik sa najofirnijim aimbotom i wallhackom ali je frajer igrao čitavo vrijeme iako je raja govorila da je cheater niko od admina se nije ni u spec prebacio da ga prati a kamal šta veće uradio, smiješno.
Što se tiče performansi servera sve je ok, ping 30-40, plugini ok, sve ok
Server je imba :) sve okj , mozda amidna malo vise.
Ili transfer onnnn jer nemoze se gledat (to je bar meni problem).
Umolim nekoga da me transfer onda ne izlazim iz speca po po sata :) hh
Dobar server , jos kojeg admina dodati i sve pet
sandiBL je napisao/la:
Server je imba sve okj , mozda amidna malo vise.
Ili transfer onnnn jer nemoze se gledat (to je bar meni problem).
Umolim nekoga da me transfer onda ne izlazim iz speca po po sata hh
Malo jasnije pisi, ne moze se nista razumeti.

Server je dobar nikada nisam imao problema na njemu
Server je dobar nikada nisam imao problema.
Trebalo bi biti malo vise admina .
Bilo bi lepo kada bi se dodao amx_transfer za lakse posmatranje , posto pojedini admini nemaju te opcije.

sve u svemu imba 9-)
nevalja administracija 9-) ... Mjenjaju mape kako ko stigne , i kome se sta igra :)
sandiBL je napisao/la:
Server je dobar nikada nisam imao problema.
Trebalo bi biti malo vise admina .
Bilo bi lepo kada bi se dodao amx_transfer za lakse posmatranje , posto pojedini admini nemaju te opcije.

sve u svemu imba 8-)
Amx_transfer je preseravanje igraj dje igras

btw, ja transfer svakoga ko zamoli fino "
sry. ljudi nemojte misliti da je warez ili
reklama moze IP od gamers serverA ?
ping,admini kako treba,bar meni :D,sto se tice plugina ,oukey je
a sto se tice novih servera,najvishe bi volio DM+HS ili samo dm.cus
Napretka ima - server je uvijek pun.
Ping je meni dobar, 20-30.
Administracija sux. Way too much prefuranosti,a ne obavljanja svog posla.
StealtH je napisao/la:
Što se tiče plugina, ima ih dovoljno. I mislim da nema potrebe za dodavanjem nekih novih. Ping je ekstra, barem meni. Administracija dobra(ja najbolji admin ). A v3Tr0x najgore krije volhek od svih admina. (malo sakrij, ne moraju svi skontati da koristimo čitove )

btw. Da li još uvijek imamo redirekciju? Jer od 00:00h čini mi se samo 4 igrača igraju na serveru. Malo čudno, jer inače bude po 20 igrača barem do 02:00h.

A taj novi server najbolje da bude dm.
Bolji sam admin od tebe xD

navrnem i ja ponekad. xD
Sve je uredu, ali ja bi volio da se izbaci HPK Kicker jer mi je ping preko toga pa ne mogu igrat jer me izbacuje..
jedino sto mi se ne svidja je sto u administraciji su uvijek isti likovi ili samo oni poznati na forumu, zasto ne probate neke nove likove koji oce admina?nije tesko izbrisati admina...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.