Uglavnom sve u naslovu piše... potreban mi je hitno instruktor (dobar, da ne košta puno) iz matematike, na području Sarajeva. Dobro bi bilo da dolazi na adresu, ali ako nije puno daleko od Malte/Ch wille, mogu i ja njemu doci na adresu
. Uglavnom gradivo je Trigonometrija, 3 razred srednje elektrotehničke
... bilo je slicnih tema , ali vecinom su svi isli brojevi pm i to...
Samo molim vas nemoj te mi govorit "Nije ovo škola.ba"
zamolio bi admina da ostavi temu dok ne dobijem brojeve
ili email adrese...
već sam dobio brojeve od nekih instruktora, ali se radi o starijim osobama... Nemoj te Boga vam starijih osoba, već sam imao problema sa njima.. tipa il ne cuje dobro il ne vidi dobro il se trese sav , bože sačuvaj hoće umrijet tokom predavanja cc

Prednost imaju lijepe cure, oko 20 godina , plavke ili crnke , ne moraju tolko poznavati matematiku ... (hahah , šalim se
)
. Uglavnom gradivo je Trigonometrija, 3 razred srednje elektrotehničke
... bilo je slicnih tema , ali vecinom su svi isli brojevi pm i to... Samo molim vas nemoj te mi govorit "Nije ovo škola.ba"

zamolio bi admina da ostavi temu dok ne dobijem brojeve
ili email adrese...već sam dobio brojeve od nekih instruktora, ali se radi o starijim osobama... Nemoj te Boga vam starijih osoba, već sam imao problema sa njima.. tipa il ne cuje dobro il ne vidi dobro il se trese sav , bože sačuvaj hoće umrijet tokom predavanja cc

Prednost imaju lijepe cure, oko 20 godina , plavke ili crnke , ne moraju tolko poznavati matematiku ... (hahah , šalim se
)

).
.
sto si upisivo tu skolu bolan bolan