Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba | najveca gamerska mreža na Balkanu

158 pregleda · 9 odgovora · otvorena 03.08.2010. u 20:14

Ovako...

Trazio sam svugdje gif avatare za g.ba, nasao sam al' nece da se pokrecu.. Takodjer trazio sam i na g.ba, al' nisam uspio naci.

- Eh zamolio bi da mi neko send na PM neke gif avatare da nisu vec vidjeni na gamersu ! Ako treba poslacu i ovo malo bodova ^^

Hvala unaprijed.

Nadam se da nisam prekrsio neka pravila :)

Moras ih u photoshopu smanjiti da budu ispod dimenzija 75x75 i manji od 50kb i pokretat ce se

takodjer kad uredis moras spasiti za web i uzet kao gif avatar

znaci da ti bude u gifu

poslao ti link na pm, iako većina avatara prelazi 50 kb il' je veća od 75x75, ima i ovih "dostupnih" za g.ba :p

^^
KajotY je napisao/la:
Moras ih u photoshopu smanjiti da budu ispod dimenzija 75x75 i manji od 50kb i pokretat ce se ;)

takodjer kad uredis moras spasiti za web i uzet kao gif avatar

znaci da ti bude u gifu

Ja sam u PowerPoint-u smanjio na 75x75, al' opet nece... a za tezinu nisam probao !

EDIT : nemam Photoshop :/
nediim je napisao/la:
Ja sam u PowerPoint-u smanjio na 75x75, al' opet nece... a za tezinu nisam probao !

EDIT : nemam Photoshop :/
Pazi na velicinu, pa probaj smanjiti kvalitetu ili daj mi link na pm pa cu ja vidjeti mogul sta

evo ti sad bi trebala :/
gotlust je napisao/la:
poslao ti link na pm, iako većina avatara prelazi 50 kb il' je veća od 75x75, ima i ovih "dostupnih" za g.ba :p

^^
evo vidis ove ruke sam sad nasao na tom linku, smanjio sam dimenzije na 75x75 tezina 30 KB i opet nece :S
Imas free gif resizera na netu, potrazi malo, za sta ti sluzi google.
Ja avatare smanjujem i uređujem preko Macromedie Fireworks 8
google ->.gif avatars 75x75, ima ih više neg kobasica.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.