Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

Gamers.ba | najveca gamerska mreža na Balkanu

111 pregleda · 7 odgovora · otvorena 13.10.2010. u 11:44

ko mi nadje program s kojim mogu blokirati dva broja koja me smaraju na omniji i900 da je free i full i da mi objasni nabrzaka kako da blokam dobija 100 boba
znaci ne spominjite blacklist itd jer je to za symbian a meni treba za windows mobile 6.1
Jarane smaras jebote call block , obrati se bhtelecomu da te neko pegla , pa ce ga oni block , 3 tema od jucer , valjda da neko zna reko bi ti..
Medixon je napisao/la:
Jarane smaras jebote call block , obrati se bhtelecomu da te neko pegla , pa ce ga oni block , 3 tema od jucer , valjda da neko zna reko bi ti..
zvao sine telecom i kazu da je nemoguce et koji su to levati

edit:nasao sam program sam sebi tema moze lock
Nazovi operatera kod koga si kupio karticu i reci brojeve i to je to :)
Mladjox je napisao/la:
Nazovi operatera kod koga si kupio karticu i reci brojeve i to je to
druze kazem to nemoze,ja zvao telecom i kazu da je to nemoguce blokirati broj,samo mogu iskljuciti korisnika skroz a za to moraju pratiti razgovore par dana a jbt kazem levati bolan
mersimthebody je napisao/la:
druze kazem to nemoze,ja zvao telecom i kazu da je to nemoguce blokirati broj,samo mogu iskljuciti korisnika skroz a za to moraju pratiti razgovore par dana a jbt kazem levati bolan
:/ meni htjelo, otidji ti kod njih pa vidi (ima botova rade neznaju sta rade :S) :)
Mladjox je napisao/la:
:/ meni htjelo, otidji ti kod njih pa vidi (ima botova rade neznaju sta rade :S)
pa jesil i ti korisnik bh telecoma?jer ova zena stvarno glupa,kaze nemoguce je to sto vi zelite
mersimthebody je napisao/la:
pa jesil i ti korisnik bh telecoma?jer ova zena stvarno glupa,kaze nemoguce je to sto vi zelite :-X
ne nisam korisnik bh telekoma ali sve i jedan operater to mora da ima :S koliko ja znam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.