Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Samar/Aplauz] Notifikacije

516 pregleda · 39 odgovora · otvorena 13.08.2010. u 09:14

Pozz svima. Dodjo na ideju da se uvedu notifikacije za samar/aplauz ! Ja vecinom, kada na profilu vidim +10 bodova, ili vise, koji su se preko noci pojvaili... Trazim postove gde sam nekome pomogao !

Evo kako bi to moglo izgledati...

1. verzija:

Dolazi notifikacija kao i za citat na forumu, komentar na sliku... :) ova boja "post" moze biti i ne mora... Ali sam ja ubacio da se lakse zna sta je ;)

- "post" moze biti i nrandjaste boje ali podvuceno, jer to treba biti veza do posta :) :)

2. verzija:

- Poruka

Ova verzija je na dernek.ba, furka.com... Poruku ce admini napisati kako im pase... ovo bi bila automatska poruka !

- Boju slova i to zanemarite... jer sam radio u ps nabrzaka :r

Sta mislite za ovu ideju ?? Bilo bi nam svima "bolje" :)

Hvala 9-)
needplayer je napisao/la:
Dobra je to ideja.bar da znas sto si dobio samar or aplauz :D
je**m ti mrtve za tu animaciju !

Post dobio šamar od ash

DOLLAR je napisao/la:
Da pises manje, kvalitetnih i normalnih postova znao bi gdje si pomogao , a ovako udri po spamu pa sta bude ...
Ne mora svako spammat... zavisi ko zna vise i zna vise odgovorit, lako je da ce mu se zagubit post gdje je pomogao ^^

@ tema

svidja mi se ideja :)
DOLLAR je napisao/la:
Da pises manje, kvalitetnih i normalnih postova znao bi gdje si pomogao , a ovako udri po spamu pa sta bude ...
podvlacim
Sljedeca ideja kao na FB da se dobije notifikacija kad mi se prijatelj s prijatelji snekim
Sviđa mi se, uvijek kad vidim 10+ ili 10- bodova pregledavam ko kreten zadnje postove svoje da nađem gdje sam i zašto dobio šamar/aplauz.
Mislim da bi se trebalo to uvest.
Daj ne budali
e a vidi tamo poruka LimpeeeX
LimpeeeX
hahahah :)

sto se tice ideje svidja mi se :)
Svidja mi se ideja posto sam ja ovdje novi a imam vec u minusu bodova a nezz gdje sam pogrijeso nego moram pitat admine itd .. :)
Ja sam davno predlozio za poruke ali niko nece da uradi jbg, nista od toga.
Ideja je više nego dobra

Samo treba ash-a, kontaktirati, da napravi to, ako misli da bi bilo dobro
Eto vi se pretrgaste od dobijanja šamara i aplauza pa hoćete još i notifikacije da uvedete. Nije sve u bodovima, kada napišeš neki normalan post, znaš šta te slijedi a kada spamaš, psuješ, vrijeđaš,... i za to ima nagrada.
pa nije fejsbuk,

šalim se, fina ideja ^^ kad dobijem aplauz, otvaram zadnjih 5 postova da nađem
Ja većinom znam gdje sam dobio aplauz, a pogotov znam gdje i kad sam dobio šamar.
Fina ideja, uglavnom skoro svaki put znam kad dobijem aplauz(min. jedan dnevno).

Bilo bi dobro kad bi u statistiku profila ubaciti koliko je korisnik dobio aplauza/samara od registracije.
fina ideja, ne bi bilo loše
ma jašta sad i oko toga Vedran da čačka. Mani se ćorava posla i manje spammaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.