Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PRIJEDLOG [Slika dana - Medalja]

337 pregleda · 31 odgovor · otvorena 13.08.2010. u 17:44

~Pozdrav Svima !

Odmah ću preći na temu, tačnije ideju koju sam danas smislio u toku dana. Svi znamo da je slika dana sastavni dio gamersa još od njegovog osnivanja. Korisnici redovno uploaduju slike dana kako bi se njihova slika prihvatila i kako bi u svom profilu imali cifru postavljenih slika dana. Pri tome je velik odaziv i također mnogo polemika oko toga. Postoje i članovi koji su tu dugo i redovni su uploaderi slika mogu dobiti medalju za svoj trud i redovno uploadovanje slika dana. Znači, ako može postojati medalja za učesnike qeswc-a, g.ba novinara itd..., mislim da bi i Slika Dana trebala imati svoju medalju za članove koji redovno uploaduju slike na gamersu u nadi da će im iste biti prihvaćene. Naprimjer, ako neko ima 5 ili više, ili 10 ili više uploadovanih slika dana postane vlasnike ove medalje. Nadam se da ste svi razumjeli ono što sam želio reći. Volio bih da se što više članova javi na temu i iskaže svoje vlastito mišljenje na ovu temu, pa da u slučaju da se većina slaže, probamo realizovati ovu ideju.

Molim adminstraciju da pazi na temu i da je po mogućnosti stavi u zanimljive, te da isto tako pazi na postove pojedinih korisnika, te da se tako izbjegne spam, vrijeđanje, psovke, nacionalizam i slične stvari. Unaprijed zahvaljujem.

~farystr0n
Kakav nacionalizam kad' se radi od slici dana ?
Što se mene tiče glupa ideja, ja još nisam vidio medalju za qESWC, tako dok se to neostvari mislim da ni ovo nebi trebalo.
Prijedlog nije loš ali ako bude trebalo još medalja siguran sam da će ih riddle ili ash sigurno uvest.

To bi se sve možda moglo u 2 dana. Odradiš ikonu u Photoshop-u i ash je ubacio i to je to.
sta ce medalja za sliku dana haj molim te mi reci? Medalje novinara i qeswc ucesnika ima nekog znacaja , a sto ce mu medalja za sliku dana ? Ima svako na profilu kolko mu je puta bila slika dana i mislim da je to jednostavno dovoljno.... ocete iduci put dat ideju za medalju korisnika koji je najvise online na sajtu?
Ja predlažem da se napravi medalja za sve koji se zovu Benjamin.
"mislim da bi i Slika Dana trebala imati svoju medalju za članove koji redovno uploaduju slike na gamersu u nadi da će im iste biti prihvaćene"

To kad bi se uvelo, global zaduzen za odabir slike dana bio bi pretrpan uploadovanim slikama. Ionako 99% slika biva odbijeno, prema tome. Ja bih prvi za tu medalju svaki dan uploadovao tu jednu sliku, koliko je limit.
Ideja mi se ne svidja, espotrebno je! Slika dana je tu da se nasmijemo, eventualno nesto naucimo, a ne da se takmicimo ko ce vise "ODBIJENIH" slika uploadovati!

U skorijoj buducnosti uvodi se medalja MorgaN fan cluba, koju mogu dobiti svi clanovi koji mi se upisu u GB 5 puta dnevno u periodu od 2 mjeseca
caspitow0w je napisao/la:
Kakav nacionalizam kad' se radi od slici dana ?
Što se mene tiče glupa ideja, ja još nisam vidio medalju za qESWC, tako dok se to neostvari mislim da ni ovo nebi trebalo.
Nikad ne reci nikad, uvijek se može naći debila koji će postavljati nacionalističe komentare i ostale stvari.

Btw. Shvatam ja daj e i qESWC važan ali mislim da je za gamers.ba, kao portal, medalja za uploadera slike dana važnija jer je slika dana, kao i vijesti, tu od početka tako da bi imala istu važnost kao i ostale medalje.
Ideja kao ideja i nije losa , ali pazi ovo , ne mora za svaku stvar biti medalja onda ne bi bilo svrhe. Svi memberi bi imali barem jednu medalju , tako da ja nisam za ovo

Bye
MorgaN je napisao/la:
"mislim da bi i Slika Dana trebala imati svoju medalju za članove koji redovno uploaduju slike na gamersu u nadi da će im iste biti prihvaćene"

To kad bi se uvelo, global zaduzen za odabir slike dana bio bi pretrpan uploadovanim slikama. Ionako 99% slika biva odbijeno, prema tome. Ja bih prvi za tu medalju svaki dan uploadovao tu jednu sliku, koliko je limit.
Ideja mi se ne svidja, espotrebno je! Slika dana je tu da se nasmijemo, eventualno nesto naucimo, a ne da se takmicimo ko ce vise "ODBIJENIH" slika uploadovati!

U skorijoj buducnosti uvodi se medalja MorgaN fan cluba, koju mogu dobiti svi clanovi koji mi se upisu u GB 5 puta dnevno u periodu od 2 mjeseca
reko si i za mene

kad bi vako bilo "...za članove koji redovno uploaduju slike na gamersu u nadi da će im iste biti prihvaćene..."

Ovo nema smisla
onda bi svak svaki dan stavljo neku glupost samo da postavi nesto i da za nekih mjesec-dva dobije medalju

NEMA SMISLA :/
Prijedlog je fin , nema šta

Da se digne tema u kojoj će photoshoperi praviti tu medalju kao što je za QESWC gdje je pobijedio jacky.
U redu nabacite medalje, ali onda ce se pokretati i teme na inboxu kako je istu sliku neko slao prije 2-3 dana i nije mu prihvacena dok je drugom memberu prihvacena. Zasto mislite da ce ovako glupa inovacija biti OK, samo pokrecete nove svadje. Ovo je moje misljenje, ali zelim napomenuti da bi volio da se i KOMENTARISANJE potpuno ukine, ili je svadja ili je "slao sam sliku prije 2-3 dana" ... ili samo obicno "HAHAHAHAH" e pa mislim da se moze i bez toga

POz
Bez potrebe
Čitso sranje.

Ja predlažem da se napravi medalja za najdebilnije članove portala (:
ediNho je napisao/la:
Prijedlog nije loš ali ako bude trebalo još medalja siguran sam da će ih riddle ili ash sigurno uvest.

To bi se sve možda moglo u 2 dana. Odradiš ikonu u Photoshop-u i ash je ubacio i to je to.
Još da je samo upladovat sliku i gotova stvar valja i isprogramirat vi svasta zelite da nisu oni skakavci debili otjerali Kemu sada vi imali i ash i Fatala programera i vjerujem da bi izaso novi design itd..
reLo je napisao/la:
Ja predlažem da se napravi medalja za sve koji se zovu Benjamin.
Znam da je šala,,ali da se ta ideja izvede svi bi mjenjali ime u Benjamin.
XicX je napisao/la:
Još da je samo upladovat sliku i gotova stvar valja i isprogramirat vi svasta zelite da nisu oni skakavci debili otjerali Kemu sada vi imali i ash i Fatala programera i vjerujem da bi izaso novi design itd..
Ma nisam samo mislio "ubaci" u ftp i to je to. Nego sam mislio da je ubaci tamo to u mysql ( phpMyadmin ) i kako to već ide.

@MaxYz: Dobra ideja da mijenjamo ime...

@Ado ( Najvoljenija ): Ja bi prvi tu medalju dobio
Imam i ja spisak medalja, ovako gotivan:
• Registrovanjem na sajd odma 2 medalje. Na jednoj piše ćao, na drugoj poz;
• Kad vas doda neko u prijatelje odma' da se doda i medalja u obliku srca;
• Medalja za sve korisnike koji su u g.ba karijeri dobili 100 opomena;
• Medalja za sve članove koji su dijete iz prvog braka;
• Medalja za sve članove koji imaju obe noge.

Imam još par na umu, ali su poglupe.
Glupa ti ideja drama.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.