Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba Serveri

1.427 pregleda · 71 odgovor · otvorena 13.08.2010. u 01:59

Old mcdonald had a cow, i a i a oo....
Ako se toliko praviš " pametan " bar odgovori pošteno i iskreno.

Zivi sam svjedok , kad ti neko kaže nešto što ti se ne svidi,
udjes u pricu s nekim , pocnes ga provocirati svojim komentarima, i kada ti neko nešto napiše, samo ga banuješ 

Nije mi stalno do gejmersa niti do servera, mozes me odma banovati  Ali tako je kako je.

Budi iskren bar jednom u zivotu 

btw, ado i benjo ofc 
Mada ne provodim vreme igrajuci na vasem serveru, glasam za opciju br. 1 . Ovaj decko pod br. 2 mi je antipatican ..
Pa jel toliko bitno ko ce voditi samo da funkcionise zar se nemozete dogovoriti  jel bitno ko ce imati admina samo da zna obavljati funkciju kao na logosoftu nekada administracija wrh bila pike 
Ne laži da je Benjo odust'o zbog mene.

Ti Ado prvi i svi ostali na tvojoj strani samo se ulizujete dok vam trebam.

Ne da mi se pisati dugi mudri post, vodi ih ti, podijeli svojoj balavurdiji koja pali god mod admine i igrajte, al' mi se na portalu nemojte žaliti. =)
titaN_ je napisao/la:
Pa jel toliko bitno ko ce voditi samo da funkcionise zar se nemozete dogovoriti  jel bitno ko ce imati admina samo da zna obavljati funkciju kao na logosoftu nekada administracija wrh bila pike 
Čuj jel toliko bitno ko ce voditi, pa to je najvažnija stvar.. treba znati koga odabrati, ko' zna radit' s tim stvarima. 

Da nije bitno, ne bi se ovo desilo sad 

Post dobio aplauz od ultranumb

titaN_ je napisao/la:
Pa jel toliko bitno ko ce voditi samo da funkcionise zar se nemozete dogovoriti jel bitno ko ce imati admina samo da zna obavljati funkciju kao na logosoftu nekada administracija wrh bila pike
Pročitaj temu još jednom a ne bih da spominjem njegovo umijeće rada sa ftpom i gpanelom
rriad je napisao/la:
Ako se toliko praviš " pametan " bar odgovori pošteno i iskreno.

Zivi sam svjedok , kad ti neko kaže nešto što ti se ne svidi,
udjes u pricu s nekim , pocnes ga provocirati svojim komentarima, i kada ti neko nešto napiše, samo ga banuješ 

Nije mi stalno do gejmersa niti do servera, mozes me odma banovati  Ali tako je kako je.

Budi iskren bar jednom u zivotu 

btw, ado i benjo ofc 
Bio sam na serveru kada je banovao onog lika sto mu je rekao da nije u pravu.
I posle vetroksov komentar je bio , da bi on svedno dobio ban.

I e'o kako vidim banovao je Insana i jos jednog lika sa portala.Zbog cega? Zato sto mu je Insan napisao da je nacionalista.

Glasao sam za Adu i Benju , jer mi je vetroks sam po sebi debilan lik. 
Zašto nije pouđena opcija: Benjo i Bojan?!

Post dobio aplauz od ultranumb

Ne da mi se pisati dugi mudri post, vodi ih ti, podijeli svojoj balavurdiji koja pali god mod admine i igrajte, al' mi se na portalu nemojte žaliti. =)
v3Tr0x je napisao/la:

Drug

Napisat će Benjo post

al\' mi se na portalu nemojte žaliti. =)

Da li je Gamers.ba registrovan na tvoje ime ? NIJE

Imaš običnog je****g Global moderatora a kurčiš se kao da imaš opcije kao riddle. Ja ću sutra kontaktirati i Denisa, pa ako i treba Adu za ovo tvoje da se ne žalimo na portalu. Bujrum briši teme doćiće i tvojoj "vladavini" kraj
Ko jos igra CS-a? 
Možeš li mi objasniti što banuješ likove sa portala ?

Što su napisali svoje mišljenje ?

Glasao sam za 1 .

Ali iskreno ne mogu da vjerujem da ne možete na ovom portalu naći nekoga normalnoga i jednog čovjeka a ne 3 ili 2 da održava sve te srve ... što više ljudi to više svađe ... Hvala ..
BiancoNeri je napisao/la:
Bojan nacionalista FTW...
hahahahahahah
Evo još jednog svega mi.
Entele, ako je mišljenje ovako, i ja bi ga banovao. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.