Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PRIJEDLOG [Slika dana - Medalja]

337 pregleda · 31 odgovor · otvorena 13.08.2010. u 17:44

~Pozdrav Svima !

Odmah ću preći na temu, tačnije ideju koju sam danas smislio u toku dana. Svi znamo da je slika dana sastavni dio gamersa još od njegovog osnivanja. Korisnici redovno uploaduju slike dana kako bi se njihova slika prihvatila i kako bi u svom profilu imali cifru postavljenih slika dana. Pri tome je velik odaziv i također mnogo polemika oko toga. Postoje i članovi koji su tu dugo i redovni su uploaderi slika mogu dobiti medalju za svoj trud i redovno uploadovanje slika dana. Znači, ako može postojati medalja za učesnike qeswc-a, g.ba novinara itd..., mislim da bi i Slika Dana trebala imati svoju medalju za članove koji redovno uploaduju slike na gamersu u nadi da će im iste biti prihvaćene. Naprimjer, ako neko ima 5 ili više, ili 10 ili više uploadovanih slika dana postane vlasnike ove medalje. Nadam se da ste svi razumjeli ono što sam želio reći. Volio bih da se što više članova javi na temu i iskaže svoje vlastito mišljenje na ovu temu, pa da u slučaju da se većina slaže, probamo realizovati ovu ideju.

Molim adminstraciju da pazi na temu i da je po mogućnosti stavi u zanimljive, te da isto tako pazi na postove pojedinih korisnika, te da se tako izbjegne spam, vrijeđanje, psovke, nacionalizam i slične stvari. Unaprijed zahvaljujem.

~farystr0n
Ideja nije loša, ako ima medalja za novinare zašto nebi imali i za sliku dana.

Za medalje bi se uzimale samo privačene slike i oni korisnici koju su u top10 upload-ovanih slika bi imali medalju.
Trebala bi medalja za spamere.
Ideja je malo reći dječija i samo će se nakupljati idiotluci na temi , zato ovo treba pod katanac što prije.

Po tebi bi trebali izmislit' za svaku drugu/treću stvar medalju.
v3Tr0x je napisao/la:
Imam i ja spisak medalja, ovako gotivan:
• Registrovanjem na sajd odma 2 medalje. Na jednoj piše ćao, na drugoj poz;
• Kad vas doda neko u prijatelje odma' da se doda i medalja u obliku srca;
• Medalja za sve korisnike koji su u g.ba karijeri dobili 100 opomena;
• Medalja za sve članove koji su dijete iz prvog braka;
• Medalja za sve članove koji imaju obe noge.

Imam još par na umu, ali su poglupe.

Edit :
i jos bi mogla neka npr : za sve one koji imaju facebook acc

ja mislim da bi im se i ove svidjele
HAHAHA
Teško je ljudima udovoljiti

Ok vidim da se većina ne slaže, šta je tu je, prijedlog je bio za poboljšanje gamersa jer je većina medalja bezveze napravljena dok je ovu za Sliku dana trebalo kada se pravila i za g.ba novinara. Ali eto, vidim da niste za to, tema lock.

@ostali: Dosta ulizivanja vetroxu ba, ohanite malo.
Čuj ako ima za vijesti, trea i za sliku dana?
hahahahaahahah
lol
v3Tr0x je napisao/la:

gotivna ti je jedino ova u obliku srca ostale i nisu neshto
Ne valja.
Za pisanje vijesti se moraš potrudit da je napišeš kako valja, i to da ih više napišeš kako valja ( više desetaka ) da bi dobio medalju g.ba novinar. A ovdje nemaš nikakav posao osim da ideš na failblog il ne znam neku stranicu i skidaš i uploaduješ slike..

Toliko od mene.
Zivo sranje izvinite (mislim prvenstveno na autora teme i oni koji se slazu sa njegovim sadrzajem), jel morate imati te medalje i ta sranje suck..
v3Tr0x je napisao/la:

HAHAHAHAHAHHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH jbem ti grob oplako sam HAHAHAHAHAHAH

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.