Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] scandal

458 pregleda · 27 odgovora · otvorena 31.07.2010. u 22:41

danas na raspolaganju 2 real ppl siga, koja sam zavrsio maloprije..

wrk time (oba siga): 1h 30min ~

1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.

hf
onaj sta da kaze, only for trud..

Nije loše, samo su mao pretjerani sigovi, mogao si ovo puno jednostavnije i bolje uraditi. Ali evo za trud:

.

Radovi soldini
Bez sumnje, ovaj prvi sig je bolji od drugog. Dobar flow u prvom imho, i ima sig fin depth. Mozda malo stekaju boje, nisam neki fan ovih "hladnih" boja, iako sam do sad vise radio s njima, pokusavam se "redirektovat" na ove toplije, bude bolji sig. Light source je dobar, mozda da si ga prosirio i dole malo, jer vidis da je Justinova desna strana cijela osvjetljena, ali nije to lose. Tekst mi se ovdje najvise svidja, dobro si uklopio. Eh sad, mogao si malo ovdje vise efekata ubacit, nekih light textura, ili smudge, nije ovo prezahtjevan sig, ali sta je tu je.

Thumbs up za ovaj.

Ovaj drugi, da izvines, usro si. Pocevsi od flowa, boja, pa do teksta. I kakva je ovo patka, wtf xD Uglavnom ovaj drugi necu puno da komentarisem, ako hoces da ga popravis, skloni ovaj overlay blending mode sa texta, smudgaj pozadinu u nekom smjeru. Na kraju apply sve, pa dupliciraj, i stavi neki fin gradient, pa se igraj sa blend modovima, ne bi li popravio malo sig.

Necu da dajem ocjenu, ne mogu da se odlucim, i imam pravo da ne dam xD. Eto to je to, keep up.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.