Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] archie

415 pregleda · 27 odgovora · otvorena 03.08.2010. u 20:58

Hello people 

Photomanipulacija ove slike:

I sig 

cnc

Post dobio šamar od archie

RzA je napisao/la:
Ispravi na 4 zvijezde ili manje da ne samaram. Samo FA Vip Memberi mogu 5 dat'.

Prejako, kao i uvijek 

Manipulacija je prejaka samo si mozda mogao one zgrade na kraju izbrisat je se ne bi trebale vidjeti od vode. Svidja mi se prelaz boja kao i smudge koji mi TRL neda  

Signature nije los mada znas ti to i bolje 

Ova manipulacija odlična a sig isto

Post dobio šamar od archie

najs fotomanipulacija, pwna. sig dobar, al pokazao si i dokazao da možeš bolje..

gz

btw, još mi duguješ logo za klan 
ediNho je napisao/la:

Ova manipulacija odlična a sig isto
Pročitaj gore post od archie =/ . "Samo FA Vip Memberi mogu 5"

Svaka čast za Photomanipulaciju , drama mi se sviđa =]

gJ ^^

gz !

Svidjaju mi se radovi, prejaki su, a pogotovo ovaj prvi. Takodjer, i sig owna. n1
Evo pokusat cu malo konstruktivnije...

Dakle fotomanipulacija je solidna ali ne toliko koliko ti znas uraditi.. ne svidja mi se nesto pretjerano :S
Gore oblake nisi uklopio kako treba,msm na lijevoj strani su "gusti oblaci" na desnoj nema ni oblacka 
Ovo dole trebala bi biti rijeka,bas mi i ne lici puno na nju,auto takodjer nisi uklopio kako treba... i ako si vec gore isao sa jednom bojom,onda si tu boju trebao upotrijebiti i dole takodjer...
Iskreno za ovo bih ti dao 2+ :$

Sig je jako dobar,samo mi malo,ali malo prema lijevoj strani prazno a i font nije prikladan 
Inace flow,boje,ls... jako dobro 
za ovo 4+ 

ukupna ocjena:

Nemoj se ljutiti ali jbg,moje misljenje 

Post dobio aplauz od archie

eldindesign je napisao/la:
Evo pokusat cu malo konstruktivnije...

Dakle fotomanipulacija je solidna ali ne toliko koliko ti znas uraditi.. ne svidja mi se nesto pretjerano :S
Gore oblake nisi uklopio kako treba,msm na lijevoj strani su "gusti oblaci" na desnoj nema ni oblacka 
Ovo dole trebala bi biti rijeka,bas mi i ne lici puno na nju,auto takodjer nisi uklopio kako treba... i ako si vec gore isao sa jednom bojom,onda si tu boju trebao upotrijebiti i dole takodjer...
Iskreno za ovo bih ti dao 2+ :$

Sig je jako dobar,samo mi malo,ali malo prema lijevoj strani prazno a i font nije prikladan 
Inace flow,boje,ls... jako dobro 
za ovo 4+ 

ukupna ocjena:

Nemoj se ljutiti ali jbg,moje misljenje 
Ha sto bi se ljutio?  Danke 
Jarane , iskreno da ti kazem , prejako si uradio ovu sliku . Jos nesto da ti kazem , ne znam kako se stavljaju ove zvjezdice , ili ko to moze da stavlja . Jeli samo vip ?

- Ali radi se uradio ekstra . Pogotovo mi se svida ovo sa vodom ovim valovima . Nisi nesto puno sa bojama mijesao , a dobio si fin rad .

- Od mene komentar: Samo nastavi ide ti . Zvijezde 4 si zasluzio . . . . . Svakaa cast jarane , ne zna svako ovo .  Prejak rad . Pozdrav
Manip je poprilicno realan, ima malih gresaka, ali ne previse, mozda da vratis u prvobitne boje, malo je zaguseno sad

E sad sig, previse sharpena focalu, a previse blura po pozadini. Pokusao si napraviti flow sa ovim cratama crvenim i donekle si uspio mada nije bas za primjer. Dubine nikako nema kao da je ova plava/ljubicasta povrsina odmah iza njega. Text ocajan, na pogresnom mjestu, ne uskladjen sa ostatkom siga (lose boje), izbjegavaj ga ili obavezno procitaj suddenov tut za font ako vec nisi( to svima preporucujem!). LS ne definisan sto imo dosta spusta rank rada

Sve u svemu solidan pic

Ovo je remek dijelo

A sto ne bi davali za svaki rad posebnu ocjenu.

1.
Atmosfera na slici docarana, font mi se ne svidja uz bolji font jos kakav efekat nabacit, boja je mogla bit malo rumenija na nekim dijelovima.

2.
Mozes puno bolje od ovog, background je dobar, ali ove svjetlosne kuglice samo nabacane, treba se i ovaj lik malo doradit da dobije neki stakleni look.
iskreno ne svidja mi se...
mozda zato sto nije u mom stilu ili nesto slicno....

Sig. prejednostavan

fotomanipulacija...hmm...ne znam..ima puno greski...

Posto sam laik neznam kako da stavim ove ocjene  .

Naci manipulacija je prejaka naci SVIDJA mi se .

A sig iskreno nije nesto .
Nema tog smeka .
Mozda neznam u PS radit ,ali i corava koka bi zrno ubola , naci samo manipulacija naci 3 . MISLIM DA JE SOLIDNO .

3,3,3;)

Prejako nemam rijeci ali ne znam sto vise radis kad si prekucao xD:D
Al' svejedno samo nastavi od viska glava ne boli.
dYi je napisao/la:

Prejako nemam rijeci ali ne znam sto vise radis kad si prekucao xD:D
Al' svejedno samo nastavi od viska glava ne boli.
To se nikad nije moglo "prekucat" kako ti kazes , uvijek se moze usavrsavati i teziti ka savrsenstvu .

To je poenta .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.