Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]Marijo

176 pregleda · 8 odgovora · otvorena 31.07.2010. u 19:42

oo ljudi sta ima? eh nakon 2 mjeseca ponovno palim photoshop i evo za 5 minuta neka 2 siga:
CS:

i
Halo:

Nemojte odma napadat sa force uninstall i nevalja ko zna koliko ja toga zaboravih kad nisam upalio photoshop 2 mjeseca
Pozz!
ma brate aj ti meni objasni malo kako se radi u photoshopu imam ga al neznam da ga koristim il ako nadjes ovde tut daj mi link ja sam trazio al nisam nasao :D

EDIT: a inace ovo si extra uradio.....bar po meni :\
fontovi suckaju..

hmm radovi su low, kako vidim uzeo si neku sliku i dodao c4d ili sta je već to sto si dodao i promjenio blending i malo pobrisao sa lika. Font je isto loš.

Evo ti par koristnih tutoriala.

Font tutorial

Veoma koristan tutorial koji bismo svi trebali pročitat

na oba rada ne valjaju fontovi, očajni su. prvi ubi ovo žutilo = ne valja, drugi nešto bolji..

w0n3z je napisao/la:
Prejako

Da moze pola jos bi ti dao i pola

Thanks to KajotY.

Sto se mene tice, ja ti dajem samo pola.

Izvoli...

SongyDesigns je napisao/la:

Thanks to KajotY.

Sto se mene tice, ja ti dajem samo pola.

Izvoli...

a nemozes mi dat neki savjet ili reci na cem grijesim?
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
a nemozes mi dat neki savjet ili reci na cem grijesim?
Ja cu ti reci jer se Songy i ne bavi bas sigovima .

Kao prvo dao sam ti 2 tutoriala gore, prvi za font jer ti je font jako losh. Najbolje ti je uzmi default fontove tj nemoj sada downloadovati neke uber cool fontove sa dafont kada ti nece ici uz signature. Fino procitaj tutorial.

Drugi tutorial ti je vezan za izbor boja, i rendera tako da i to obavezno procitaj jer su ti boje monotone tj u ova dva siga ubacio si samo zutu. Treba da tu bude neki kontrast puno ce ljepsi biti sig za oci.

Napravi signature po tutorialu pa postaj outcome na sljedecoj PiC temi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.