Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] aero

308 pregleda · 16 odgovora · otvorena 01.08.2010. u 20:59

cnc
Prvi rad je previse prazan :/

Drugi rad je totalno dobar samo si mogao malo boje kod tog lika doraditi, malo ta crvena i zuta na kapi smetaju ostalo je sve super.

1.rad mi se nimalo nesviđa.Prazan je malo si mogo nabacat koji brush ili tako nes..
2.Jako dobar rad mozda si mogo neki gradient map dodat pa na overlay (ako zelis) i sto nisi stavio tekst ovako lako moze neko ripovat ti rad!
EDIT: Sve zajedno!
Prvi rad pozadinu si trebao tamniju staviti to mi je jedina zamjerka .

Drugi rad je solidan

wat d fak? where is depth?
Sto uvijek ostavis sigove nedovrsene? Prvi sig jeste malo prazan, al' mi je bolji od drugoga, govoris za ostale nabacaju c4dova a i ti to upravo radis. Uglavnom nisu mi nesto, mrsko mi sad nabrajati pojedinosti, ali kao sto sam rek'o: nedovrseno.

sve je super
nisam dao 5 zato jer mozda si trebo nadodat malo vise efekata u pozadini
sve u svemu dobro je (sta fali cetvorci )
archie je napisao/la:
Sto uvijek ostavis sigove nedovrsene? Prvi sig jeste malo prazan, al' mi je bolji od drugoga, govoris za ostale nabacaju c4dova a i ti to upravo radis. Uglavnom nisu mi nesto, mrsko mi sad nabrajati pojedinosti, ali kao sto sam rek'o: nedovrseno.

Istina prvi je nedovrsen, nisam imao dalje ideja, ali drugi nije samo nabacan c4d, vec stil koji se zove 'c4d spam' to zahtijeva, i nisu nabacani bez reda, vec su tu da naprave flow i dubinu
potrazi na dA takve radove
drugi rad je prejak, ajde i prvi moze proc,samo zbog drugog

aer0 je napisao/la:
Istina prvi je nedovrsen, nisam imao dalje ideja, ali drugi nije samo nabacan c4d, vec stil koji se zove 'c4d spam' to zahtijeva, i nisu nabacani bez reda, vec su tu da naprave flow i dubinu
potrazi na dA takve radove
Izvini ako sam corav, al ja neznam o kakvoj ti dubini ovdje pricas?
ScandaL je napisao/la:
Izvini ako sam corav, al ja neznam o kakvoj ti dubini ovdje pricas?
Na prvom nema dubine, ali ako na drugom ne vidis dubinu onda nez sta radis u fa

aer0 je napisao/la:
Na prvom nema dubine, ali ako na drugom ne vidis dubinu onda nez sta radis u fa

mogo si je puno bolje odradit.. sig bi bio puno bolji..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.