Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prijedlog.

450 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.07.2010. u 23:43

Prvo podforum koji sam izabrao Gamers.ba (Ideje, kritike, pohvale, žalbe ... sve je dobrodošlo).

Eh, sad da prijeđemo na stvar...

Ja kao member gamers.ba mislim da bi elDin trebao imati moderatora u Fan Art-u, znam da moja riječ nije neka sad koja se poštuje ili šta već, ali momak je toliko talentovan, i toliko se trudi, da mi je jednostavno smiješno objašnjavati sve razloge rad' kojih treba dobit tu poziciju u administraciji, ali naravno ako ne pojasnim tema ode u kantu i ovo će ostat' zaboravljeno.

Pa krenimo...

1. Primjeran je member nema niti jedne opomene, pomagao je 46 puta sto ga svrstava među top 10 pomagača
kao sto se da i zaključit' najviše je pomagao u predjelu PS-a , i fan arta kao sto se vidi i na ovoj slici

2. Osvajač je 'ko zna koliko contesta na ovom sajtu uključujući i najnoviji SOTM...

3.Kreator je mnogih prelijepih radova, kao i tutoriala koje možete vidjeti u sljedećim linkovima, gdje se vidi da nije samo talentovan za PS, već i za dizajn u potpunosti...

TuT#1

TuT#2

TuT#3

TuT#4

TuT#5

TuT#6

TuT#7

To bi bili njegovi tutoriali na postani na gamersu, a sada kao sto sam i rekao njegovi prejaki radovi koje možete naći na njegovom dA profilu

Pored svega kreator je medalje koju i sam ima' Medalja

Ako vam svi navedeni razlozi nisu dovoljni pogledajte njegovu web stranicu koja je možda još u izgradnji ali ipak izgleda bolje nego većina današnjih stranica...

Na kraju krajeva svjestan sam da ja nisam zadužen za ovakav posao i za ovakve teme, te da je za to odgovorna "visa sila", ali eto pogledajte ovu temu i ovaj trud koji sam uložio, pa ako ništa barem razmislite.

Ako ova tema administraciji toliko smeta, mada za to ne vidim razlog za to nek' je izbrišu i svi svojim putem.

I na kraju ne bih volio da spamate po ovoj temi, jer mislim da ni ja koji sam pisao temu, a ni elDin nije to zaslužio.

Hvala.
Ja sam to negdje napisao jednom na forumu.
Lik se stvarno trudi i zasluzio je moda.
Cuj ? Pa znam i ja da bi trebo , ali msm da su mjesta puna..
Danas sam i ja to napisala.
Što kažeš,momak pomaže,zalaže se za ovaj sajt i naravna stvar je da dobije moderatora,pomaže memberima.

Glasala za DA
Ako je iko zaslužio mod-a onda je to on. Ako ga sad ne dobije onda će uskoro garant.. Tako da ja mislim da treba dobit.
Vidi, mi nismo tu da predlazemo nekoga za moderatora to nisu nasa posla, tu su administratori koji dodjeljuju te pozicije, naravno ako primjete nekoga, u tom slucajno eldin bi vec dobio moda da su htjeli da mu daju. Uglavnom ima i previse moderatora.
potpisujem ono sto je browne reko , ovom temom neces nista postic....
- off topic
nece ti uradit logo za dzabe bezze dizo temu
Na kraju samo da kažem, nemam ja nikakve koristi od ove teme, samo ne mogu gledati nekoga da se toliko trudi i toliko ističe, i za to dobija veliko ništa, ja elDina ne poznajem u rl, ali mislim da ima i pametnijih stvari radit, od pokušavanja dokazat' se našoj administraciji.

(sto se ovoga tiče ja sam elDinu javio na msn da cu podic temu i to je tko hoće SS razgovora (cijelog) samo na PM zatraži, na kraju krajeva ako meni ne vjerujete pitajte njega )
ma on je to davno zasluzio, mozda neki gledaju koliko godina je na g.ba, on je samo 1 godinu ovdje i najjaci je u PS definitivno.
Ne. Hail archie.
- Kada neko od sadašnjih FA modova napusti g.ba , onda bi se Eldinu trebao dati MOD. Jer FA ima dva dobra moda , i još v3t0xa koji je sada G-Mod , opet oni ovaj podforum čine onime što je nekad abio . Već 3 ili 4 moda bi bilo previše .

No kada sam ja počinjao sa PS-om , mnoge TuT-ove sam čitao baš od Eldina . Tako da je on trebao davno da ima moda na ovom podforumu . Ali opet sa svojim znanjem i mogućnostima nije daleko da postane .

Ja sam za DA ! , al opet se pridrzavam onoga gore .
Apsolutno je elDin zasluzio moderatora
Slažem se da bi trebao.
Ali eto ja kao member g.ba vidim da to nije mišljenje tvoje već te dotićni nagovorio, ne bi za sebe ja napisao toliko :o
Statistike kako govore trebao bi , ali neznam kako će to ostali moderatori prihvatiti .
_Edy_ je napisao/la:
Na kraju samo da kažem, nemam ja nikakve koristi od ove teme, samo ne mogu gledati nekoga da se toliko trudi i toliko ističe, i za to dobija veliko ništa, ja elDina ne poznajem u rl, ali mislim da ima i pametnijih stvari radit, od pokušavanja dokazat' se našoj administraciji.

(sto se ovoga tiče ja sam elDinu javio na msn da cu podic temu i to je tko hoće SS razgovora (cijelog) samo na PM zatraži, na kraju krajeva ako meni ne vjerujete pitajte njega )
- Nije sve u tome kako on radi u PS-u , ponekada su ideje bit jednog moda . Bez njih nijedan Pod Forum ne moze da stoji na nogama , a radovi su tu da pokazu nekome od manje poznati članova kako se treba raditi ili nešto slično .

On je jedan los decko, zna samo radit tamne radove nista svjetlo, na stelu osvaja conteste, potplacuje glasove, ripuje radove, mnogo los decko.

... salim se =D

Ja mislim da je vecina za, ali o tome odlucuju nadlezni ko ce sta bit, nije nasa stvar osim ako bude konkurs.
Apsolutno DA!!
Mislim da bi ostao na zemlji i da se ne bi "uzdigao" za svoje godine kao sto su neki sto misle da su izmislili google(cast izuzetcima).

Mnogo ozbiljan za svoje godine i puno doprinjeo ovom sajtu sa tutovima i savjetima.
~ Toliko od mene.
Nedy je napisao/la:
Slažem se da bi trebao.
Ali eto ja kao member g.ba vidim da to nije mišljenje tvoje već te dotićni nagovorio, ne bi za sebe ja napisao toliko
Sad bih ti poslao razgovor kako je zapoceo,ali ne sacuva se :/

I da,ne vrijedi se raspravljati kako god da bilo,ja sam njemu zahvalan sto je ovo uradio a vi mislite sta zelite

EDIT:

i da,jos sam zaboravio reci da se zahvaljujem svima koji misle da sam zasluzio moda,iako mi taj rank ne znaci previse,samo malo veci nivo od ovoga na kome sam sada,jos jednom hvala svima a posebno edy-u

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.