Pozdrav gameri i gamerice.
U Dogovoru sa Nerminom, koji je ujedno i sponzor takmičenja, želim da vas obavjestim da je u toku novi kontest pod nazivom "Gamers.ba PAINT Skill."
Šta je PAINT Skill?
"PAINT Skill" je kontest, koji će nam pokazati ko najbolje radi u Paintu!.
Šta je zadatak?
Zadatak vam je uraditi rad u paintu na zadatu temu i poslati meni na PM.
Koliko traje PAINT Skill?
Paint Skill traje 10 dana. To vam je dovoljno da što bolje predstavite svoj skill u PAINTU!
Koje su nagrade?
-1.mjesto:150Bodova ( Donator: nera_f ) + FA Medalja
-2.mjesto:100Bodova ( Donator: nera_f )
-3.mjesto:50Bodova ( Donator: nera_f )
Prva tema je: Pejzaž
Vaš zadatak je da što bolje nacrtate pejzaž. Nije odredjeno da li će to biti pejzaž nekog sela ili planine. Važno je da je pejzaž.
Hvala Nerminu što mi je omogućio da održim kontest i donirao bodove.
Sretno svima i neka najbolji pobjedi!
P.S Samo da kažem da ideja nije uzeta od j0kera nego smo je ja i nera_f smislili. Ukoliko nevjerujete dat ću vam chat razgovor. Pozdrav
U Dogovoru sa Nerminom, koji je ujedno i sponzor takmičenja, želim da vas obavjestim da je u toku novi kontest pod nazivom "Gamers.ba PAINT Skill."
Šta je PAINT Skill?
"PAINT Skill" je kontest, koji će nam pokazati ko najbolje radi u Paintu!.
Šta je zadatak?
Zadatak vam je uraditi rad u paintu na zadatu temu i poslati meni na PM.
Koliko traje PAINT Skill?
Paint Skill traje 10 dana. To vam je dovoljno da što bolje predstavite svoj skill u PAINTU!
Koje su nagrade?-1.mjesto:150Bodova ( Donator: nera_f ) + FA Medalja
-2.mjesto:100Bodova ( Donator: nera_f )
-3.mjesto:50Bodova ( Donator: nera_f )
Prva tema je: Pejzaž
Vaš zadatak je da što bolje nacrtate pejzaž. Nije odredjeno da li će to biti pejzaž nekog sela ili planine. Važno je da je pejzaž.Hvala Nerminu što mi je omogućio da održim kontest i donirao bodove.
Sretno svima i neka najbolji pobjedi!
P.S Samo da kažem da ideja nije uzeta od j0kera nego smo je ja i nera_f smislili. Ukoliko nevjerujete dat ću vam chat razgovor. Pozdrav
.
. Sve to zavisi da li ću imati vremena .